990 din.Stomatološka uslugu po izboru „NS-Dental “ Đorđa Jovanovića 8, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata: 990 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu po izboru : ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom ili rutinsko vađenje zuba uz anesteziju u stomatološkoj ordinaciji „NS-Dental “ Đorđa Jovanovića 8  u Novom Sadu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti najviše 2 vaučera.
  • Radno vreme:pon-čet.(od 09-12h i 16-19h) petak (od 11-17h),
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  •    U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.9.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.9.2017.

990 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 1010 din

Popust : 51 %

Preuzeto : 23 kom

PONUDA JE ISTEKLA

990 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu po izboru : ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom ili rutinsko vađenje zuba uz anesteziju u stomatološkoj ordinaciji „NS-Dental “ Đorđa Jovanovića 8  u Novom Sadu.

U stomatološkoj ordinaciji „NS-Dental “u zavisnosti od toga šta je Vašim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve što treba da biste imali zdrav osmeh po super ceni. Stomatološke usluge po izboru su:

1Ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca i poliranje zuba. Zubni kamenac koji u sebi sadrži veliki broj bakterija gomila se na vašim zubima, i izaziva upalu, krvarenje desni a može da dovede i do rasklimavanja i ispadanja zuba. To utiče ne samo na zdravlje vaših zuba, nego na zdravlje uopšte. Redovnim uklanjanjem zubnog kamenca obezbedićete zdrav i blistav osmeh.

2. Plombiranje jednog zuba belom plombom (plombiranje jednopovršinskih plombi) uz anesteziju.

3. Vadjenje zuba sa anestezijom

        Poseta zubaru većini ljudi predstavlja stres sam po sebi, a čekanje i često visoke cene taj stres dodatno pojačavaju. Popusti 021 imaju dobru vest za Vas,tako što smo obezbedili da Vi kupujući vaučer na sajtu popusti021 u stomatološkoj ordinaciji „NS-Dental “ izaberete ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom ili vađenje zuba sa anestezijom  po ceni od 990 din umesto 2000 din .

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Stomatološka ordinacija NS-Dental

Đorđa Jovanovića 8, 21000 Novi SadПрикажи „NS-Dental “ на већој мапи


Đorđa Jovanovića 8, Novi Sad 


Dodatne slike : Stomatološka ordinacija NS-Dental

Komentari kupaca