290 din.-Depilacija celih ruku, pazuha, nogu sa preponama ili celih nogu sa brazilkom i pazuhom! GRATIS depilacija nausnica!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 290 din. umesto redovne cene od 800 din. za Depilaciju celih ruku, pazuha, nogu sa preponama ili celih nogu sa brazilkom i pazuhom! GRATIS depilacija nausnica u Frizersko kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: pon-pet 13-19h, subotom 09-14h
  • Obavezana je najava dva dana unapred, Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 20.07.2017.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.07.2017.

290 din
Cena pre popusta : 800 din

Ušteda : 510 din

Popust : 64 %

Preuzeto : 69 kom

PONUDA JE ISTEKLA

 290 din. umesto redovne cene od 800 din. za Depilaciju celih ruku, pazuha, nogu sa preponama ili celih nogu sa brazilkom i pazuhom! GRATIS depilacija nausnica u Frizersko kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad.

   Pripremili smo za Vas kompletnu depilaciju  u salonu Almamons po sjajnoj ceni! Prolećno sređivanje može da počne!

Možete izabrati između kompletne depilacije ruku, pazuha, nogu sa preponama ili nogu sa intimnom depilacijom i pazuhom! GRATIS je depilacija nausnica!

  Depilacija se radi kombinacijom toplog i hladnog voska prema tipu i osetljivosti kože. Za bezbolnu brazilsku depilaciju koristi se sprej za smanjenje boli koji depilaciju neće učiniti da bude bez osećaja već će znatno olakšati uklanjanje dlaka sa te površine.


  _______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Frizersko kozmetički salon Almamons

Stevana Mokranjca 31 , 21000 Novi Sad



Stevana Mokranjca 31, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetički salon Almamons

Komentari kupaca