390 din za Medicinski pedikir sa masažom stopala ili Estetski pedikir sa parafinom i lakiranjem noktiju na nogama u salonu lepote Almamons u salonu Almamons--

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA:  390 din. umesto redovne cene od 1200 din. za Medicinski pedikir sa masažom stopala ili Estetski pedikir sa parafinom i lakiranjem noktiju na nogama u salonu lepote Almamons, Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: pon-pet 13-19h, subotom 09-14h
  • Obavezana je najava dva dana unapred, Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  •    U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 20.07.2017.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.07.2017.

390 din
Cena pre popusta : 1200 din

Ušteda : 810 din

Popust : 68 %

Preuzeto : 61 kom

PONUDA JE ISTEKLA

390 din umesto redovne cene od 1200 din. za Medicinski ili Estetski pedikir sa lakiranjem u kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!

Medicinskim i estetskim pedikirom će Vam bezbolno ukloniti sve vrste žuljeva (meke i tvrde) ili urasle nokte, bezbedno ukloniti sve problematične promene na stopalima (kurje oko) uz pretetiku noktiju.

  • medicinski pedikir (uklanjanje kurjih očiju, uraslih noktiju, pedikir za dijabetičare...) + masaža stopala
  • estetski pedikir + parafinsko pakovanje + lakiranje noktiju na nogama (samo crveni ili neutralni lak!)


Ulepšajte svoja stopala u salonu Almamons !

Kozmetički salon "Almamons", Stevana Mokranjca 31, Novi Sad.

___________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Frizersko kozmetički salon Almamons

Stevana Mokranjca 31 , 21000 Novi SadStevana Mokranjca 31, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetički salon Almamons

Komentari kupaca