290 din--Epilacija Male Regije sa dva lasera po izboru (Nausnice, brada, podbradak, zulufi ili linija stomaka)--LASER CENTAR TRINITI!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: DVA tretmana epilacije malih regije po izboru(nausnica, brade, podbratka, zulufa, linije stomaka) za samo 290 din. umesto redovne cene od 3000 din. u studiju kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Vaučer obuhvata: Epilaciju malih regija nausnice, brade, zulufa, linije stomaka,
  • Radno vreme pon-pet 11-19h, subotom od 11-15h,
  • Obavezno je zakazivanje 2 dana  unapred na telefon: 063/168 2299,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.10.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.10.2017.

290 din
Cena pre popusta : 2500 din

Ušteda : 2210 din

Popust : 88 %

Preuzeto : 217 kom

PONUDA JE ISTEKLA

Epilacije malih regija po izboru sa dva lasera (nausnica, brade, podbratka, zulufa, linije stomaka ) za samo 290 din. umesto redovne cene od 2500 din.--Studio kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti, Pariski magazin, prvi sprat Novi Sad.

    Tretmani se rade jeda za drugim.
   Radi se prvo prelaz AFT - SHR laseroma a potom prelaz Diodnim Laserom! Ovakva procedura dokazano daje najbolje rezultate! Uverite se i sami!
   AFT-SHR radi na principu postepenog zagrevanja dermisa do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posledica po okolno tkivo.AFT-SHR kombinuje visoku srednju snagu, nisku gustinu protoka, i visoku frekventnost, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera i IPL uređaja. SHR postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, AFT- SHR ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija IPL i laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, AFT-SHR tretman se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana AFT-SHR metodom.
   Bez bola!
Tradicionalne metode visokog zagrevanja efikasno podižu temperaturu područja korena, bulbusa i okolnog tkiva na terapeutsku, ali uzrokuju intenzivni bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa. AFT-SHR tehnologija upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve u kombinaciji sa tretmanom koji se vrši prema koordinatnoj mreži. AFT-SHR se ne fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli kože). Umesto toga, AFT- SHR se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem IPL ili laserske glave preko tretiranog područja (In-Motion, ili u pokretu). AFT-SHR podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože. Kliničke studije SHR tehnologija predmet je brojnih stručnih izveštaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje porede AFT-SHR sa drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je AFT-SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava kod klijenata tamnije kože. Bezbolan, za sve tipove kože. Melanin je kod osoba sa tamnijim tenom eksponencijalno senzitivniji na toplotu pri IPL i laserskom tretmanu. Tokom AFT-SHR tretmana, folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsom visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera zauklanjanje dlačica. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake. AFT-SHR tehnologija obezbeđuje podizanje temperature dermisa iznad 42°C (radi efektivnog uklanjanja dlaka) ali ne iznad 50°C, što može da uzrokuje bol, opekotine i trajnu diskolorizaciju kože. Dakle, klijenti tokom IPL i laserskog AFT-SHR tretmana osećaju samo blagu i prijatnu toplinu. Prva tretmani rade se u razmaku od po 15 dana. Ostali tretmani u razmaku od po 30 dana.

Studio kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti,
 Pariski magazin, prvi sprat Novi Sad

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


 


PITANJE POSTAVLJENO DANA 14/03/2017godine u 03:14:53 časova

Zovem vec dva dana niko se ne javlja.Danas sam zvala 31 put!!!Sramota.Imam tri vaucera i zelim da mi kazete kome da se obratim da mi se vrate pare jer se zakazati ne moze!!!

ODGOVOR NA PITANJE

Poštovana ,

Molim Vas da nam pošaljete kontakt mail na popusti021@gmail.com


PITANJE POSTAVLJENO DANA 10/03/2017godine u 10:31:15 časova

Molim vas za informaciju ako kupim 4 tretmana a tretmani se prvo rade na 15 dana pa na 30 da li ce mi kuponi vaziti i posle aprila jer je ocigledno da ih do tada necu moci iskoristiti

ODGOVOR NA PITANJE

Da Važiće, bitno je samo da ih aktivirate do tog datuma.


PITANJE POSTAVLJENO DANA 24/01/2017godine u 12:57:03 časova

Koliko treba tretmana da bi dlacice potpuno nestale? iJel kupon obuhvata 2 tretmana ?

ODGOVOR NA PITANJE

4-7 TRETMANA U ZAVISNOSTI OD VIŠE FAKTORA


KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Kralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, 21000 Novi SadKralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Komentari kupaca