250 din. za Lasersku epilaciju regije po izboru (nausnica, brade, podbratka ili zulufa)

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 250 din umesto redovne cene od 1000 din. za Lasersku epilaciju regije po izboru (nausnica, brade, podbratka ili zulufa) u studiju lepote INNER BEAUTY, Somborski bulevar 14 u Novom Sadu. Izaberite trajno rešenje zahvaljujući Aparatu sa SHR LIGHT tehnologijom!
  • Radno vreme: pon.-pet.10-14h i 16-20h, sub.10-14h
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
  • Vaučer važi do: 30.12.2017.
250 din
Cena pre popusta : 1000 din

Ušteda : 750 din

Popust : 75 %

Preuzeto : 46 kom

PONUDA JE ISTEKLA

250 din umesto redovne cene od 1000 din. za Lasersku epilaciju regije po izboru (nausnica, brade, podbratka ili zulufa) u studiju lepote INNER BEAUTY, Somborski bulevar 14 u Novom Sadu. Izaberite trajno rešenje zahvaljujući Aparatu sa SHR LIGHT tehnologijom!

   Šta je to Laserska epilacija?

Laserska epilacija je metoda trajnog uklanjanja dlačica pomodu intenzivne pulsne svetlosti. Svetlost emituje laserska sonda koja se blagim pritiskom oslanja na tretiranu regiju. Taman pigment apsorbuje svetlost i pretvara je u toplotu. Terapijsko delovanje se zasniva na termolizi (toplotnom uništavanju) folikula dlake. Tamne dlačice sadrže mnogo pigmenta i takva dlačica se jako zagreje. Nastala toplota se prenosi na zidove i dno korena dlačice koji se time sagori i prestane da funkcioše. Metoda je efikasna i za urasle dlačice.

     Koliko tretmana treba sprovesti da bi sše trajno reili dlačica (maljavosti) zavisi od više faktora kao što su: Nasleđe, starosna dob, etničko poreklo, upotreba nekih lekova koji se koriste za lečenje psorijaze, glaukoma, povišenog krvnog pritiska, blokiranje imunog odgovora nakon transplantacije, zatim upotreba kortikosteroida, antiepileptika i streptomicina. Takođe i vrednosti hormona rasta, muških polnih hormona i hormona štitne žlezde mogu uticati na pojačanje maljavosti.

  Pojačano maljave osobe mogu doživljavati razuman emotivni stres i osećaj odbačenosti, a naročito danas u vreme postojanja kulta nege tela. Zato popularnost i primena epilacionog laserskog metoda vratolomno raste širom sveta. Laserska epilacija ispunjava sve Vaše želje i pruža jedinstven senzualan osećaj .

Dlake rastu u ciklusima. Prva faza (tzv. anagena) je faza aktivnog rasta dlake, u drugoj (katagenoj) dolazi do zaustavljanja rasta dlake, a u trećoj (telogenoj) do odbacivanja tj. ispadanja dlake.

Primena lasera ima efekta samo u vreme aktivnog rasta dlake tj. u prvoj fazi, pa to i uslovljava pauze među tretmanima. Ove pauze su neophodne u cilju postizanja što boljih rezultata.

 Da li je bezbedan?

 Da, u potpunosti, jer deluje krajnje fokusirano, precizno, kratko i jednom rečju, kontrolisano. Ne izaziva bolesti kože i pridruženih žlezda.

Efikasnost

Zavisi od boje dlake i beline puti. Najveći uspeh je kod osoba belog tena sa tamnom i grubom dlakom, a laserska energija je u potpunosti nemoćna pred sedim (belim), riđim i delimično plavim dlakama koje ne poseduju potreban pigment za uništenje. Nakon tretmana nastupa period kompletnog, ali privremenog iščezavanja dlaka u trajanju od 1 -3 meseca, a nakon 4-7 tretmana dolazi do trajnog iščezavanja.

Aparat sa SHR LIGHT tehnologijom dolazi se do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7 do 10 dana i tim posupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, a nakon toga se tretmani rade na 4 do 6 nedelja.

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


PITANJE POSTAVLJENO DANA 02/11/2017godine u 10:59:46 časova

Postovani, Ovim putem vam se javljam da bi proverila koliko kupona da uzmem za tretmane, ako bi smo krenuli oko 10.11. Koliko bi se iskoristilo do isticanja istih. Zelela bih da radim predeo brade. Srdacan pozdrav, Kristina

ODGOVOR NA PITANJE

Poštovana,

Možete uzeti 4 vaučera?


studio lepote INNER BEAUTY

Somborski bulevar 14 , 21000 Novi SadПрикажи Studio lepote INNER BEAUTY на већој мапи


Somborski bulevar 14, u Novom Sadu.


Dodatne slike : studio lepote INNER BEAUTY

Komentari kupaca