Laserska Mezoterapija stomaka kofeniom 2u1 tretman 890din umesto 3500din

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 890 din. umesto redovne cene od 3.500 din.  --Laserska Mezoterapija stomaka kofeniom 2u1 tretman u salonu “Angel“ Somborski bulevar 14, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Napomena – poneti rezervni donji veš (zbog znojenja tokom tretmana)
  • Zakazivanje minimum dan ranije na tel 021-631 46 65
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.9.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.9.2017.

890 din
Cena pre popusta : 3500 din

Ušteda : 2610 din

Popust : 75 %

Preuzeto : 14 kom

PONUDA JE ISTEKLA

890 din. umesto redovne cene od 3.500 din.  --Laserska Mezoterapija stomaka kofeniom 2u1 tretman u salonu “Angel“ Somborski bulevar 14, Novi Sad!

     Popusti 021 i frizersko kozmetički salon “Angel “ Somborski bulevar 14 su za Vas pripremili super ponudu koja će Vam omogućiti da budete mnogo zadovoljniji sa izgledom Vašeg tela!

Laserska mezoterapija tela je veoma efikasna metoda za skidanje masnih naslaga i razbijanje celulita.

Najbitnija prednost mezoterapije u odonosu na druge metode je što se može ciljano primenjivati na lokalne depozite masti na stomaku, bokovima, nadlakticama i butinama, čime se postiže efikasno skidanje masnih naslaga.

Mezoterapija bez igala je veoma efektan i siguran tretman koji koristi proces elektroporacije i elektroosmoze čime se aktivne supstance kofeina koriste za razbijanje masnih naslaga i celulita.

 U tretmanima mezoterapije bez igle se koristi frakcionisani laserski zrak umesto iglica i to je više relaksirana varijanta koja odgovara osobama koje žele potpuno bezbolnu aplikaciju mezoterapijskih preparata.

-trajanje tretmana 20min

-tretman se može raditi u razmaku od 5 dana

-tretman ne mogu raditi trudnice, dijabetičari, srčani bolesnici

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Frizersko kozmetičarski studio angel Somborski bulevar

Somborski bulevar 14, 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel, Somborski bulevar 14 на већој мапи


Somborski bulevar 14, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio angel Somborski bulevar

Komentari kupaca