Okrepljujući tretman--Sportska masaža+ refleksologija--

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1300 din.umesto redovne cene od 2100 din.-za Okrepljujući tretman--Sportska masaža+ refleksologija-- u trajanju od 75 minuta Studiju lepote "Artistic 21", Pap Pavla 35 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno je zakazivanje unapred na broj telefona 069 627293
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.04.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
  • Vaučer važi do: 30.04.2017.
1300 din
Cena pre popusta : 2100 din

Ušteda : 800 din

Popust : 38 %

Preuzeto : 0 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1300 din.umesto redovne cene od 2100 din.-za Okrepljujući tretman--Sportska masaža+ refleksologija-- u trajanju od 75 minuta Studiju lepote "Artistic 21", Pap Pavla 35 u Novom Sadu!


  Pružite nam poverenje a mi ćemo Vama uzvratiti kvalitetom!

  Pojačane fizičke aktivnosti, bavljenje sportom, dugo sedenje na poslu ljudi su svakodnevno sa velikom količinom stresa koja ne stigne normalnim, aerobnim putem, da se eliminiše iz organizma. Bolovi u vratu i ramenima, nogama,šakama  su često prvi znak nagomilanog stresa I umora. Nema osoba na ovom svetu koja barem jednom tokom života nije osetila bolove u vratu i ramenom pojasu. Tegobe se mogu javiti u vidu zatezanja mišića, osećaja ukočenosti, neprijatnosti u mišićima pa sve do blokirajućeg bola, vrtoglavica i nagona na povraćanje. Bolovi u vratu i ramenima se mogu javiti i usled nepravilnog položaja tokom sna, ali najčešće nastaju kao posledica atrofije lumbalnog dela i mišićnog disbalansa.

    Do probadajućih bolova u predelu vrata i ramena dolazi zbog povišenog tonusa mišića. Spazam povećava I pojačane fizičke aktivnosti pojačavaju količinu mlečne kiseline u mišićima koja  stvara bol pri pokretu. Dolazi do smanjenja aktivnosti tog segmenta , slabljenja mišića i dodatnog gomilanja krajnjh produkata metabolizma mišića.

   Bol i ukočenost Vas čine samo napetijim i loše raspoloženima. Uzrok bolova  mogu biti povrede, stanjeni diskusi između pršljenova, burzitisi, tendinitisi, lajamska bolest ili strukturalne deformacije kičme, lordoze ili kifoze. Hroničan bol u vratu i ramenom pojasu, nogama je ponekad i posledica degenerativnih promena na pršljenovima vratne kičme, osteoartritis. Ipak najčešće je u pitanju gomilanje psihološkog i emotivnog stresa kao I velike fizičke aktivnosti koje se manifestuje napetošću mišića.
Bolovi i tegobe koje se javljaju u predelu vrata , ramena, nogu I rukama se ne rešavaju uzimanjem analgetika. Analgetici jesu rešenje u akutnim, bolnim  fazama, ali jedini način da se rešite hroničnog bola i napetosti mišića jeste kombinacija fizikalne terapije i kineziterapije tj. adekvatnog i doziranog programa vežbi.


   Refleksologija stopala je drevna metoda masaže stopala, koja se zasniva na spoznaji da svaki deo tela ima svoju projekciju na površini kože odnosno polja koja su određenim refleksnim mehanizmima povezana s odgovarajućim organima. Refleksna masaža stopala je grana kineske medicine koja se već hiljadama godina uspešno primenjuje ne samo u lečenju već i u dijagnostici i prevenciji raznih oboljenja. U Kini i Šri Lanki, lečenje zasniva na principu energetskog funkcioniranja tela koje je usko povezano s energijom prirode i kosmosa, čiji je čovek sastavni deo. Vitalna energija – či – osnovni je pokretač svih procesa u telu i oko njega, a ima dva različita aspekta (jin & jang) – suprotnosti  koje funkcionišu zajedno uspostavljajući ravnotežu.

Refleksologijom, odnosno, terapijom zona leče se: nesanica  , dijabetes, hipoglikemija ali se i reguliše krvni pritisak. Ova metoda se koristi i za opuštanje, poboljšanje koncetracije i energije tela, pa se naročito preporučuje đacima i studentima. Opšte stanje organizma vrlo brzo se poboljšava, jer sama masaža podstiče bolju cirkulaciju i protok kiseonika u krvi, zatim stimuliše stvaranje limfe koja reguliše izbacivanje štetnih materija iz organizma i utiče na stvaranje ćelija imunološkog sistema.

Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve  potrebne uslove za kvalitetnu i uspešnu masažu!

-- Studio lepote "Artistic 21" --

      Pap Pavla 35, Novi Sad.

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


STUDIO LEPOTE ARTISTIC 21 DOO

Pavla Papa 35, Novi Sad , 21000 Novi Sad



Pavla Papa 35, Novi Sad


Dodatne slike : STUDIO LEPOTE ARTISTIC 21 DOO

Komentari kupaca