2500 din. umesto redovne cene od 5600 din.za dioptrijski okvir, dve dioptrijske plastike CR-39 sa ugradnjom, futrola za ram i kompjuterski pregled.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2500 din umesto redovne cene od 5600 din. za dioptrijski okvir, dve dioptrijske plastike CR-39 sa ugradnjom- dioptrijskog raspona do +/- 6 dptr i/ili do 4 dioptrije u sferi i do 2 cilindra, futrola za ram i kompjuterski pregled u Optici Vukašinović , Pavla Papa 36 Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Vaučer se može koristiti za dve dioptrijske plastike CR-39dioptrijskog raspona do +/- 6 dptr i/ili do 4 dioptrije u sferi i do 2 cilindra!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09h do 20h, subotom od 09h do 14h.
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Kontakt telefon: 064 269 19 55 , 
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!

Vaučer važi do: 30.06.2017.

2500 din
Cena pre popusta : 5600 din

Ušteda : 3100 din

Popust : 55 %

Preuzeto : 13 kom

PONUDA JE ISTEKLA

2500 din umesto redovne cene od 5600 din. za dioptrijski okvir, dve dioptrijske plastike CR-39 sa ugradnjom- dioptrijskog raspona do +/- 6 dptr i/ili do 4 dioptrije u sferi i do 2 cilindra, futrola za ram i kompjuterski pregled u Optici Vukašinović , Pavla Papa 36 Novi Sad!

U ponudi su brendirani, moderni i klasični modeli dioptrijskih okvira. Ukoliko Vam se dopadne okvir cija cena prelazi 4.000,00 dinara, ili želite antirefleksnu, bifokalnu, multifokalnu, fotoosetljivu, sunčanu plastiku (sa Vašom dioptrijom), postoji mogucnost doplate.U ponudu takođe, ulaze i dečiji dioptrijski okviri. Za decu, naočare izradjujemo na osnovu donetog recepta ili već postojeće dioptrije.

 Ako se ne deluje preventivno problemi sa vidom mogu da napreduju, i ako nosite naočare koje više nisu za vas one mogu da prouzrokuju probleme sa vidom i ozbiljne glavobolje. Mnogobrojna istraživanja dokazuju  kakav utisak naš spoljašnji izgled ostavlja na okolinu, postoji nekolicina njih kojima je utvrđeno da ljudi koji nose dioptrijske naočare izgledaju ozbiljnije, inteligentnije i samopouzdanije. Bez obzira na to da li se slažete sa tim ili ne, ukoliko su vam potrebne dioptrijske naočare, odaberite one koje na najbolji način pristaju obliku vašeg lica i vašem tenu, ali i da su istovremeno moderne, što će vam pomoći da ujedno i ostavljate utisak osobe koja ima stila.

Optika Vukašinović

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!OČNA OPTIKA VUKAŠINOVIĆ NOVI SAD

Pavla Papa 36 , 21000 Novi SadPavla Papa 36 , Novi Sad


Dodatne slike : OČNA OPTIKA VUKAŠINOVIĆ NOVI SAD

Komentari kupaca