Putovanje u Budimpeštu za 25 evra (noćenje+prevoz)!!! Polasci: 01.12.-04.12.2017., 08.12.-11.12.2017.,...

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA : 250 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" za putovanje u Budimpeštu za 25 evra (noćenje+prevoz)!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Polasci: 01.12.-04.12.2017., 08.12.-11.12.2017., 15.12.-18.12.2017., 22.12.-25.12.2017.
 • Polazak iz Beograda i Novog  Sada,
 • Obavezna najava odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta,
 • Nakon dobijanja vaučera iznos od 25 Eura(u dinarskoj protuvrednosti) plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,Pre uplate vaučera proveriti broj slobodnih mesta za željeni termin!
 • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Bg turs plus”,

Srećan put!

250.00 din

Preuzeto : 23 kom

PONUDA JE ISTEKLA

250 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" 

za putovanje u Budimpeštu za 25 evra (noćenje+prevoz)!!!

TERMINI POLASKA:

  

                  

        01.12.-04.12.2017.,          08.12.-11.12.2017.,          15.12.-18.12.2017.,

22.12.-25.12.2017.

 

Cena aranžmana uz kupljeni vaučer je 25 evra po osobi

(u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke)

BUDIMPEŠTA

Budimpešta, lepotica centralne Evrope, drugi centar moćne Austrougarske imperije I glavni grad Mađarske, nastao povezivanjem dva grada, Budima I Pešte prelepim mostovima preko Dunava. Privlači brojne turiste sa svih strana sveta svojom bogatom istorijom, arhitekturom, temperamentnom Mađarskom muzikom I gurmanskim specijalitetima.

 

Program putovanja:

 

1.DAN – Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta „Buvlje pijace“ na Novom Beogradu u 23:30 časova i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 00:45 časova. Noćna vožnja kroz Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama za osveženje I graničnih formalnosti.

2. DAN – Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima gde je predviđena jutarnja pauza u tržnom centru Tesco za toalet, kafu I osvezenje.

Zatim sledi panoramsko razgledanje grada: Nep stadion, Trg heroja, Andrasy bulevar, Lancani most, Erzebet most.

Sledi pešacka šetnja: Vaci ulicom, Vorosmarty trg, Poslastičarnica Žerbo, Bazilika Sv. Ištvana.

Slobodno vreme za individualne programe.  U dogovoreno vreme polazak za hotel I smestanje u hotel.

U dogovoreno vreme fakultativni odlazak do trznog centra Campona u kome se pored supermarketa Tesco i butika nalazi i tropski i podvodni svet – Tropicarijum. Nakon razgleda Campone povratak u grad i odlazak na fakultativno vecernje krstarenje Dunavom. Povratak u hotel. Nocenje.

3. DAN – Dorucak. Izlazak iz hotela. Fakultativni odlazak do madjarskog gradica St. Andrea. Povratak u Budimpestu I odlazak do Ribarskog bastiona I Budimske tvrdjave I Citadele. Nakon obilaska Ribarskog Bastion, Budimske tvrdjave i Citadele polazak za Srbiju.

 

4. DAN –Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim / ranim jutarnjim satima.

 

Način plaćanja: Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke na dan uplate. Akontacija 50% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

-          Deca do 10 godina – (bez sopstvenog kreveta) – 50% aranzmana

-          Doplata za 1/1 – 10 evra

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima,video –audio oprema)
 • Smeštaj u hotelu Polus sa 3 * ( ili u hotelu iste ili više kategorizacije) u 1/2 TWC ili 1/3 TWC sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom (kontinentani švedski sto) u Budimpešti
 • Obilaske prema programu
 • Organizaciju i vodstvo puta

Aranžman ne obuhvata:

 • Individualne troškove
 • Ukupna cena za paket fakultativnih izleta od 20 eura po osobi obuhvata krstarenje Dunavom, odlazak do Sent Andree, odlazak do tržnog centra Campona ( za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je najmanje 30 prijavljenih putnika).
 • Ulaznice za Tropicarium (plaća se na biletarnici po ceni od 1800 (deca do 18 godina oko 6 eura)  i 2500 mađarskih forinti odrasli ( oko 8 evra)
 • Putno zdravstveno osiguranje 400 din. po osobi (oba dana)

 

   Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 55  plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile. Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja a.d.o., Beograd. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorm o putovanju pod navedenim brojem.

Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic,

011 2287022,

e mail: bgtursplus@gmail.com,

Kneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46

_____________________________

   U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS BEOGRAD

Kneza Višeslava 63, 11000 BeogradKneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46


Dodatne slike : TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS BEOGRAD

Komentari kupaca