Šoping i obilazak Trsta za 21 euro! Polasci: 14-16.7.2017.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Lavli Travel" Budimska 7, Beograd za putovanje u Trst za 21 evro!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polasci:   14.07.-16.07.2017.
  • Radno vreme agencije od ponedeljka do petka od 09h-19h i subotom od 10h-14h
  • Polazak iz Beograda 
  • Obavezna rezervacija mesta odmah po dobijanju vaučera na broj tel: 011/3290 988
  • Odmah po dobijanju vaučera izvršite rezervaciju mesta slanjem vaučera i podataka putnika (ime i prezime, godina rođenja, mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima organizatora putovanja “Lavli Travel”,
  • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min. svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom  

Srećan put!

200 din
Cena pre popusta : 500 din

Ušteda : 300 din

Popust : 60 %

Preuzeto : 14 kom

PONUDA JE ISTEKLA

200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Lavli Travel" Budimska 7, Beograd

za putovanje TRST (bez noćenja)
za 21 evro!

TERMINI POLASKA:

                                                                     14.07.-16.07.2017.

     TRST je važan grad i luka u Italiji na istočnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika.Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Đulija.Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.

T R S T
Šoping i obilazak grada
www.torrideuropa.com/

 

Fakultativno-Šoping u
Outletu u Palmanovi
www.palmanovaoutlet.it
                                          

  TRST je važan grad i luka u Italiji na istočnoj obali Jadrana sa oko dvestadeset hiljada stanovnika. Grad je središte istoimenog okruga Trst i pokrajine Fruli-Venecija Đulija.Trst je nekada bio “carska luka Habzburgovaca“, a danas je najvažnija pomorska luka severnog Jadrana.
Plan putovanja

1. Dan - Beograd
Polazak iz Beograda autobusom oko 22.00 čas sa velikog parkinga kod Sava Centra.  Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju do Italije uz kraće pauze radi odmora.

2. Dan - Trst -Palmanova
Dolazak u jutarnjim časovima do tržnog centra Le Torri D'Europa . Slobodno vreme. Fakultativno odlazak autobusom do centra grada. Pešačka tura: Ponte Roso, San Antonio  Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije. Slobodno vreme. Fakultativo odlazak do Palamnove. Slobodno vreme - šoping u velikom poznatom tržnom centru. Povratak za Trst i nastavak putovanja. Noćna vožnja prema Beogradu.

3. Dan - Beograd.
Dolazak u  Beograd u ranim jutarnjim časovima.

U cenu aranžmana  su uračunati:
• prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
• turistički pratilac grupe tokom putovanja

• agencijske usluge


U cenu aranžmana  nisu uračunati:
• Razgledanje Trsta - 5 evra

• Odlazak do Palamnove - 10 evra
• individualne  troškove
• putno osiguranje 240 din.

 

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po prodajnom kursu Banke Intese.

 

Mogući načini plaćanja :
• prilikom rezervacije

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 osoba.

Minimum za realizaciju putovanja je 50 putnika.

  

Napomena: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

 

Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora „Lavli Travel”- Beograd, licenca OTP 10/2013

_____________________________

   U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min. svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom

POPUSTI 021

, 21000 Novi Sad
Dodatne slike : POPUSTI 021

Komentari kupaca