SOLUN, OLIMP, METEORI Autobusom 8 dana / 5 noćenja-- Termini polaska 21–28.9.2017.; 26.9-03.10.2017.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" Kneza Višeslava 63, Beograd za putovanje SOLUN, OLIMP, METEORI Autobusom 8 dana / 5 noćenja za 55 Evra (u dinarskoj protuvrednosti)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polasci:  21.09. – 28.09.2017.,      26.09.-03.10.2017.
  • Polazak iz Beograda
  • Obavezna rezervacija mesta unapred na tel: 011/2287-022, 011/6306650 I 062/323423 ili na mail  bgtursplus@gmail.com
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 55 Eura(u dinarskoj protuvrednosti) plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,Pre uplate vaučera proveriti broj slobodnih mesta za željeni termin!
  • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Bg turs plus”,

Srećan put!

200.00 din

Preuzeto : 6 kom

PONUDA JE ISTEKLA

200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" Kneza Višeslava 63, Beograd za putovanje SOLUN, OLIMP, METEORI Autobusom 8 dana / 5 noćenja za 55 Evra!


SOLUN, OLIMP, METEORI

Termini polaska

            21.09. – 28.09.2017.,                       26.09.-03.10.2017.

Autobusom 8 dana / 5 noćenja


      Leptokaria je letovalište smešteno na 90 km jugozapadno od Soluna i na najlepšem delu obale u podnožju planine Olimp. Mesto je uz novi autoput za grčku prestonicu Atinu, samo 30 km južno od Paralije, i pruža turistima svih generacija idealne uslove za ugodan letnji odmor.

Leptokarija je mesto sa prelepom plažom, prelepo more i ljubazne i uvek dobro raspoložene ljude. Leptokaria je mirno letovalište, i zato oni koji traže dinamičan odmor sa ludim noćnim provodom i zabavama u diskotekama u ovom mestu toga nema. Leptokarija poseduje veliki broj prodavnica, kafea, poslastičarnica, te ogroman park sa dečijim zanimacijama. Osim toga tu se nalazi i sve drugo što je potrebno jednom gradu: apoteka, nekoliko lekarskih ordinacija, pošta, policija itd.. Dobra putna mreža čini lokaciju na kojoj se nalazi Leptokarija, jako dobro povezanom sa drugim delovima oblasti.

Program putovanja:

1.dan Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace u Bloku 42. Tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dva dana pred put.

2. dan Dolazak u Leptokariju u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za odmor i upoznavanje Leptokarije. 
3. dan    Ujutru fakultativni izlet do Soluna, tokom kojeg ćete, pored razgledanja mnogih solunskih znamenitosti iz autobusa (crkva Sv. Dimitrija, Rotonda, Kamara, Bela kula...), biti u prilici da posetite Srpsko vojničko groblje – Zejtinlik, kao i prodavnicu sa fabričkim cenama kožnih jakni i sličnih proizvoda, a zatim da uživate u slobodnom vremenu u ovom prelepom gradu. Povratak u Leptokariju.

4. dan  Ujutru fakultativni izlet do planine Olimp. Posećuje se i u obližnje mestašce Litohoro, kao i novi manastir Sv. Dionisija (udaljen oko 3km od Litohora). Stari manastir (udaljen oko 15km od novog), koji datira iz XVI veka, uništen je od strane nacista u II svetskom ratu, pa su sve sačuvane mošti i ostale dragocenosti prebačene u novi manastir koji je sazidan deceniju kasnije. Povratak u Leptokariju.

5. dan  Ujutru fakultativni izlet do manastirske republike Meteora. Neverovatan spoj prirode i ljudske građevinske veštine, nastao iz čežnje isposnika i putnika, misionara i namernika da se nasele na nepristupačnim mestima. Organizovan je obilazak manastira Preobraženje, radionice ikona u mestu Kalambaka, a u povratku obilazak klanca Tempi i crkve Svete Petke, gde se nalazi i čudotvorni izvor Svetiteljke. Povratak u Leptokariju.          
6. dan  Slobodan dan za odmor i opuštanje, uz uživanje u zvucima morskih talasa.            
7. dan Napuštanje smeštajnih jedinica do 9 časova po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima. Informaciju o tačnom vremenu i mestu polaska dobićete na licu mesta.             
8. dan  Dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim časovima. Kraj usluga.

Cena aranžmana 55 eura po osobi

Način plaćanja: Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke na dan uplate. Akontacija 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Aranžman obuhvata:

• prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji
• 5 noćenja na bazi usluge NA (najam studija) u Leptokariji
• usluge predstavnika
• troškove vođstva i organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

• individualne  troškove

• fakultativne izlete:

- Meteora – 20€ / deca 6-12 god. 15€ (ulaznica u manastir se doplaćuje na licu mesta – cena je 3€ po osobi)           - Solun – 15€
 - Olimp – 10€
• međunarodno zdravstveno osiguranje (mogućnost plaćanja u agenciji)

Opis smeštaja: Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studie. Svi studiji imaju kuhinju, kupatilo, TV. Možete biti smešteni i u drugoj vili iste kategorizacije (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika) u standardnim 1/2 ili 1/3 TWC studijima.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:        
Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta i sl. u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum za realizaciju je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta podložna je promeni.
Aranžman je rađen na bazi minimum 70 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.Organizator putovanja je TA BG TURS PLUS, OTP licenca 47/2015. Uz ovo putovanje vaze Opsti uslovi organizatora putovanja. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja a.d.o., Beograd. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorm o putovanju pod navedenim brojem.

Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic,

e mail: bgtursplus@gmail.com,

Kneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46

_____________________________

   U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS BEOGRAD

Kneza Višeslava 63, 11000 BeogradKneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46


Dodatne slike : TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS BEOGRAD

Komentari kupaca