Izlet u VIŠEGRAD, ANDRIĆGRAD, DRVENGRAD za 12 evra uz autobuski prevoz--Termini polaska , 29.07.2017.!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" Kneza Višeslava 63, Beograd za putovanje u VIŠEGRAD, ANDRIĆGRAD, DRVENGRAD za 12 evra!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polasci:         29.07.2017.
  • Polazak iz Beograda
  • Obavezna rezervacija mesta odmah po dobijanju vaučera na brojeve tel: 011/2287-022, 011/6306650 I 062/323423 ili na mail  bgtursplus@gmail.com
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 12 Eura(u dinarskoj protuvrednosti) plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,Pre uplate vaučera proveriti broj slobodnih mesta za željeni termin!
  • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Bg turs plus”,

Srećan put!

100.00 din

Preuzeto : 2 kom

PONUDA JE ISTEKLA

100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" Kneza Višeslava 63, Beograd za putovanje u VIŠEGRAD, ANDRIĆGRAD, DRVENGRAD za 12 evra !!!

VIŠEGRAD, ANDRIĆGRAD,DRVENGRAD

 

Višegrad je grad u istočnoj Bosni, na reci Drini. Obale Drine u Višegradu spaja stari most Mehmed-paše Sokolovića, poznatiji kao „na Drini ćuprija“, opisan u istoimenom romanu Ive Andrića.

Andrićgrad ili Kamengrad se nalazi u Višegradu, na mestu gde se reka Rzav uliva u Drinu. Graditelj i tvorac ovog kulturnog projekta je Emir Kusturica. Za posetioce grad je otvoren 2012. godine. Sa pedesetak objekata od kamena u ovom  gradu nalazi se crkva, stari trgovi, stari hram, dućani... 

Mokra Gora – Drvengrad se nalazi u zapadnom delu Srbije između Zlatibora i Tare. Ovaj velelepni park prirode ne bi bio to što jeste da nije Mokre gore i Šargana. Na Šarganu se nalazi pruga uskog koloseka koja čuvenom šarganskom osmicom savladava ovaj planinski masiv. Ovde je Emir Kusturica, sagradio je čitav mali grad sa crkvom, bioskopom, bibliotekom, galerijom slika, restoranom, poslastičarnicom, radnjama narodne radinosti... Idealno mesto za opustanje i boravak u netaknutoj prirodi.

 

Program putovanja:

 

Polazak iz Beograda u 05:30 časova sa parkinga preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beogradu.  Nakon vožnje preko Milanovca, Čačka, Užica dolazak na Mokru goru gde je predviđen obilazak Drvengrada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme nastavak putovanja ka Višegradu. Po obavljanju graničnih formalnosti dolazak u Višegrad I obilazak Andrićgrada, mosta na Drini ( na Drini Ćuprija ). Slobodno vreme. U dogovoreno vreme polazak za Beograd. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima.

 

Termini polaska:             

 

  17.06.2017.,        02.07.2017.,        29.07.2017.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:                                                                            

-prevoz autobusom turistčke klase (dvd, klima)                

-usluge vodiča tokom putovanja                                                            

-agencijske troškove

 ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-individualne troškove

- ulaznica za Drvengrad 250 dinara

 

Napomena: Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 50 putnika.

Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015.

Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora.

Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja a.d.o., Beograd. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorm o putovanju pod navedenim brojem.

Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic,

011 2287022,

e mail: bgtursplus@gmail.com,

Kneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46

_____________________________

   U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS BEOGRAD

Kneza Višeslava 63, 11000 BeogradKneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46


Dodatne slike : TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS BEOGRAD

Komentari kupaca