Budimpešta --jednodnevni izlet--Termini polaska: 30.6.2017.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" Kneza Višeslava 63, Beograd za putovanje u BUDIMPEŠTAza 15 evra
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polasci:      30.06.2017.
  • Polazak iz Beograda i Novog Sada,
  • Obavezna rezervacija mesta odmah po dobijanju vaučera na brojeve tel: 011/2287-022, 011/6306650 I 062/323423 ili na mail  bgtursplus@gmail.com
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 15 Eura(u dinarskoj protuvrednosti) plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,Pre uplate vaučera proveriti broj slobodnih mesta za željeni termin!
  • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Bg turs plus”,

Srećan put!

100.00 din

Preuzeto : 3 kom

PONUDA JE ISTEKLA

100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Bg turs plus" Kneza Višeslava 63, Beograd za putovanje u BUDIMPEŠTAza 15 evra. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke.!!

BUDIMPEŠTA

Termini polaska:                            30.06.2017.


Budimpešta, lepotica centralne Evrope, drugi centar moćne Austrougarske imperije I glavni grad Mađarske, nastao povezivanjem dva grada, Budima I Pešte prelepim mostovima preko Dunava.

1.DAN Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beogradu u 23:30 h I iz Novog Sada u 00:45 h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku do Budimpešte.

2.DAN Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima gde je predviđena jutarnja pauza za toalet i osvezenje. Panoramsko razgledanje grada: Nep stadion, Trg heroja, Andrasy bulevar, Lancani most, Erzebet most, Citadela, Ribarski bastion, Budimska tvrđava. Sledi pešacka šetnja: Vaci ulicom, Vorosmarty trg, Poslastičarnica Žerbo, Bazilika Sv. Ištvana. Slobodno vreme za individualne programe ili  fakultativni izlet do Trznog centra Campona gde je predviđeno zadržavanje za šoping i obilazak čuvenog Tropikarijuma – morskog podvodnog sveta. Povratak za Budimpeštu I fakultativni odlazak na krstarenje brodom. Polazak za Beograd u večernjim časova.

3. DAN Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.                                                                                   

ARANŽMAN OBUHVATA:            

-prevoz autobusom na navedenoj relaciji

-usluge pratioca tokom putovanja

-agencijske troškove

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 -individualne troškove

-međunarodno zdravstveno osiguranje 250,00 dinara po osobi

- Paket fakultativnih izleta iznosi po osobi 15 eura I obuhvata

- odlazak do TC Campona

- krstarenje brodom

- Napomena: Mozete izabrati jedan, dva ili sve izlete, cena ostaje 15 eura po osobi. Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je najmanje 30 putnika.

- Ulaznicu za Tropicarium (plaća se na biletarnici po ceni od 2500(odrasli)/2100(deca) mađarskih forinti)

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 55  plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.

Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.

 

Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora.

 

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost.

Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije.

Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja a.d.o., Beograd. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorm o putovanju pod navedenim brojem.

Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic,

011 2287022,

e mail: bgtursplus@gmail.com,

Kneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46

_____________________________

   U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!



TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS BEOGRAD

Kneza Višeslava 63, 11000 Beograd



Kneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46


Dodatne slike : TURISTIČKA AGENCIJA BG TURS PLUS BEOGRAD

Komentari kupaca