Mesec dana treniranja--Centar korektivne gimnastike namenjen je deci i odraslima!!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1800 din umesto 3000 din. za Mesec dana treniranja u Centru korektivne gimnastike Kinesis Mix, Šumadijska 15, Novi Sad!
  • Vaučer važi za jednu osobu i možete ga koristiti odmah po dobijanju;
  • Jedna osoba može kupiti jdan vaučer za sebe i jedan na poklon ;
  • Kontakt telefon: 062/550-665;
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom;
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.07.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.07.2017.

1800 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 1200 din

Popust : 40 %

Preuzeto : 8 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1800 din umesto 3000 din. za Mesec dana treniranja u Centru korektivne gimnastike Kinesis Mix, Šumadijska 15, Novi Sad!

  Centar korektivne gimnastike namenjen je deci i odraslima, a usmeren je na prevenciju i otklanjanja deformiteta kod dece, dok kod odraslih na smanjenje i otklanjanje bola u leđima i poboljšanja fizičke forme

  Centar korektivne gimnastike KinesisMix nastao je kao vizija osnivača da poveća svest o posturalnim poremećajima posebno kod dece, ali i kod odraslih, tj. kao vizija da se promoviše pravilno držanje tela i fizička aktivnost.
U centru za korektivnu gimnastiku KinesisMix možete vežbati u cilju otklanjanja deformiteta kičmenog stuba, grudnog koša, nogu i stopala, ali i u cilju prevencije posturalnih poremećaja.
   Vežbanje u KinesisMix-u sprovode Master profesori sporta i fizičkog vaspitanja (diplomirani kineziterapeuti), sa velikim iskustvom u radu sa decom. Treneri u KinesisMix-u i dalje se aktivno bave i usavršavaju u polju kineziterapije, tj. korektivne gimnastike, i autori su više naučnih radova iz ove oblasti. 
  Istraživanja pokazuju da je sve veći broj dece sa posturalnim poremećajima, te im je neophodna stručna pomoć ne samo lekara i fizioterapeuta, već i pedagoga sporta i fizičkog vaspitanja koji pravilnim izborom vežbi mogu da rade na korekciji nastalih poremećaja, ali i na njihovoj prevenciji

Centar korektivne gimnastike KinesisMix

Šumadijska 15, Novi Sad.

https://www.facebook.com/korektivnagimnastikanovisad/

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Centar korektivne gimnastike Kinesis Mix

Šumadijska 15 , 21000 Novi SadŠumadijska 15, Novi Sad


Dodatne slike : Centar korektivne gimnastike Kinesis Mix

Komentari kupaca