Pregled ortopeda i UZ po izboru: UZ ramena, UZ kolena ili UZ skočnog zgloba -Poliklinika Gracia Medika, Beograd

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 3200 dinara umesto redovne cene od 6200 din. za Pregled ortopeda i UZ po izboru: UZ ramena, UZ kolena ili UZ skočnog zgloba - Poliklinika Gracia Medika , Koče Popovića 7, Beograd!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Radno vreme: pon-pet 08-21h,  subotom 09-15h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju,
  • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min. svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.07.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!

Vaučer važi do: 30.07.2017.

3200 din
Cena pre popusta : 6200 din

Ušteda : 3000 din

Popust : 48 %

Preuzeto : 7 kom

PONUDA JE ISTEKLA

3200 dinara umesto redovne cene od 6200 din. za Pregled ortopeda i UZ po izboru: UZ ramena, UZ kolena ili UZ skočnog zgloba - Poliklinika Gracia Medika , Koče Popovića 7, Beograd!

POVREDE SKOČNOG ZGLOBA - Stopalo je jedno od složenijih delova lokomotornog aparata, a povrede skočnog zgloba sa 15% zastupljenosti, predstavljaju najčešće povrede u sportu. Pri tom 85% povreda predstavljaju uganuća koja nastaju pri mehanizmu izvrtanja (inverzije) stopala.

PREDNJI UKRŠTENI LIGAMENT - Nagla promena smera prilikom trčanja, usporavanje, doskok često imaju za posledicu kidanje (rupturu) prednjeg ukrštenog ligamenta. 
Ova povreda često je udružena sa povredama drugih delova kolena tj. drugih ligamenata ili same zglobne kapsule ili meniskusa ili hrskavice. Pri povređivanju ligamenta se može čuti zvuk koji podseća na lomljenje štapića.

POVREDE RAMENA - Povreda ramena je česta pojava. Zbog složenosti anatomske strukture zgloba ramena kao i višestruke funkcije vratno-ramenog pojasa, uzrok bola može biti višestruk. U slučaju povrede ili bolova u ramenu lečenje prepustite stručnjacima


U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga.

Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)

Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.

Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.



Poliklinika Gracia Medika
Koče Popovića 7
Beograd

www.graciamedika.com

_____________________________

   U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min. svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom!


POLIKLINIKA GRACIA MEDIKA BEOGRAD

Koče Popovića 7, 11000 Beograd



Koče Popovića 7, 11000 Beograd


Dodatne slike : POLIKLINIKA GRACIA MEDIKA BEOGRAD

Komentari kupaca