Jednodnevni izlet čudu prirode u Srbiji - ĐAVOLJA VAROŠ 07.10.2018. Polazak iz Novog Sada i Beograda!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 din. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za posetu čudu prirode u Srbiji - ĐAVOLJA VAROŠ 07.10.2018. po ceni od 1800 din. za polazak iz Beograda, ili za 2500 din. za polazak iz Novog Sada u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Termin putovanja: 07.10.2018.
  • Polazak iz Novog Sada i Beograda,
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 1800 din. za polazak iz Beograda, ili od 2500 din. za polazak iz Novog Sada plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”,
  • Vaučer važi do: 07.10.2018.

Srećan put!

100.00 din

Preuzeto : 2 kom

PONUDA JE ISTEKLA

100 din. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za posetu čudu prirode u Srbiji - ĐAVOLJA VAROŠ 07.10.2018. po ceni od 1800 din. za polazak iz Beograda, ili za 2500 din. za polazak iz Novog Sada u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!


DJAVOLJA VAROS 07.10.2018.

JEDNODNEVNI IZLET

 

POLAZAK IZ NOVOG SADA I BEOGRADA

 

Spomenik prirode „Đavolja Varoš“ nalazi se na jugu Srbije, 27 km jugoistočno od Kuršumlije, a 89 km jugozapadno od Niša. Od Beograda je udaljen 288 km. Ovaj prirodni spomenik čine dva, u svetu retka, prirodna fenomena: zemljane figure, kao specifični oblici reljefa koji u prostoru deluju vrlo atraktivno, i dva izvora jako kisele vode sa visokom mineralizacijom.Ova dva u svetu retka prirodna fenomena posmatrana zajedno „Đavolju Varoš“ čine pravim svetskim čudom prirode. Atraktivnost dva neviđena čuda prirode dopunjuju okolni prirodni ambijent koji oko zemljanih figura deluje surovo, skoro mistično, a u širem okruženju živopisno i pitomo, kao i ostaci naselja, stare crkve, groblja i nekoliko zanimljivih rudarskih jama.Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE. Ukupno je zaštićeno 67 ha površine. Trenutno se kod vlade RS nalazi zahtev za zaštitu 1014 ha.

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Polazak iz  Novog Sada u 06:00h sa parkinga kod lokomotive na stanici  a iz Beograda u 07:30h časova, sa parkinga Kombank arene – severna strana kod lopte . Vožnja autoputem prema Nišu do Kursumljie sa usputnim pauzama radi odmora.

 Atraktivnost Đavolje varoši leži u pojavi bizarnih oblika reljefa koji predstavljaju prirodnu retkost evropskog i svetskog znanja. Po dolasku, penjanje na Đavolju varoš i obilazak u trajanju od cca.2 sata. Slobodne vreme za individualne aktivnosti ,odmor  i ručak. Nakon rucka polazak za Beograd I Novi Sad u kasnim  popodnevnim casovima.Dolazak u Beograd I Novi Sad u kasnim vecernjim casovima.

Cena aranzmana za polazak iz Beograda-17 eura (u dinarskoj prtuvrednosti)

                         za polazak iz Novog Sada – 23 eura (u dinarskoj prtuvrednosti)

 

 

CENA  ARANŽMANA OBUHVATA
• prevoz udobnim turističkim autobusom
• usluge vodiča/pratioca tokom putovanja (predstavnik agencije)
•troškovi organizacije putovanja

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• ulaznicu za Đavolju varoš- 350 din.po osobi
• ručak u Đavoljoj varoši – individualan meni

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 40 PLATIVIH PUTNIKA

Organizator zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se u predviđenom roku ne prijavi neophodni minimum od 50 putnika, a najkasnije 5 dana pre polaska na put

                Kalkulacija je radjena na bazi 40 putnika

Vaučer važi do: do popune kapaciteta

    Uz ovaj program važe svi Opšti uslovi putovanja agencije „GLOBUS TOURS”-Novi sad


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca