Stomatološke usluge za DECU „World dental “ Pap Pavla 10, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata: 800 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu za decu po izboru u stomatološkoj ordinaciji „WORLD DENTAL “ Pap Pavla 10  u Novom Sadu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti najviše 2 vaučera.
  • Preglede vrši Specijalista dečije preventivne stomatologije sa višegodišnjim iskustvom,
  • Radno vreme: pon-pet. od 09h-20h; subotom od 10-15h;
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na broj telefona 064 2971072
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  •   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.10.2017.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.10.2017.

800 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 1200 din

Popust : 60 %

Preuzeto : 1 kom

PONUDA JE ISTEKLA

800 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu za decu po izboru u stomatološkoj ordinaciji „WORLD DENTAL “ Pap Pavla 10  u Novom Sadu!

Deca za nas predstavljaju posebne pacijente.Njihovo poverenje je izuzetno teško dobiti, ali jednom kad se ostvari dobra veza između Vašeg deteta i njegovog stomatologa,omogućava  detetu sigurnost i dobro zdravlje. Imamo 40godina iskustva u radu sa decom, čime pružamo Vama i Vašem detetu sigurnu i uspešnu negu zuba.

Možete izabrati uslugu po izboru, a najčešće intervencije koje vršimo su:

-Uklanjanje mekih naslaga

-Zalivanje fisura

-Fluorisanje zuba

-Lečenje i plombiranje mlečnih zuba

-Vađenje mlečnih zuba


  Uklanjanje mekih naslaga

Prva poseta Vašeg deteta stomatologu treba da bude prijatno i pozitivno iskustvo. Mi želimo da se Vi i Vaše dete osećate sigurno i opušteno od prvog momenta kad dođete u našu ordinaciju. Uklanjanje mekih naslaga se uglavnom vrši kod dece, jer se kod njih teže mogu naći čvrste naslage i najčešće služi približavanje stomatologa detetu i uspostavljanje poverenja. Zapravo predstavlja pranje zuba pastom i posebnom četkicom. Traje oko 15minuta i bezbolno je.

   Zalivanje fisura

Zalivanje fisura se izvodi na šesticama (prvim stalnim zubima), koji se pojavljuju u 6.godini života. Ovi zubi imaju izražene kvržice i jame(fisure) na griznim površinama, te je njihovo čišćenje otežano i brzo dolazi do kvara. Iz ovih razloga se radi njihovo zalivanje tj.popunjavanje fisuratečnim kompozitom sa fluorom.

  Fluorisanje zuba

Fluorizacija (fluorisanje) zuba se vrši dva puta godišnje postupkom koji je jednostavan, bezbolan i interesantan za decu. Visokokoncentrovani fluor u obliku gela se nanosi u gumene kašike i aplikuje u usta pacijenta. Ovaj postupak traje 5minuta.

  Lečenje i plombiranje mlečnih zuba

Karijes je najčešć ipatološki proces usne duplje. Nažalost karijes mlečnih zuba se javlja veoma rano, i to kao posledica loših navika, neadekvatne ishrane, određenih teškoća u održavanju oralne higijene i neobaveštenosti roditelja o značaju mlečnih zuba i mogućnosti za očuvanje njihovog zdravlja. Karijes često zahvata veći broj mlečnih zuba i brzo se širi zbog određenih anatomo-histoloških karakteristika tih zuba. Mlečni zubi su pokriveni sa znatno tanjim slojem gleđi (retko prelazi 1mm),koje je, pritom i slabije mineralizovana. Ispod gleđi je dentin  sa širokim dentiskim kanalićima i manjom sposobnošću stvaranja reparatornog dentina. Sve to doprinosi bržem širenju i češćoj pojavi komplikacija karijesa mlečnih zuba.

  Vađenje mlečnih zuba

Mlečni zubi oboljevaju i popravljaju se jednako kao i stalni, a nažalost vrlo često mali pacijenti dolaze kod nas kada zub nije moguće popraviti. Nekada usled velike razorenosti krunice ili upalnog procesa na vrhu korena mlečnog zuba, zub je potrebno izvaditi i pre njegove fiziološke smene. Da se ne bi desile komplikacije zbog preranog gubitka zuba postavljaju se  tzv „čuvari prostora“.Takodje cemo besplatno posavetovati trudnice i  roditelje  kako da uče svoju decu da pravilno odrzavaju oralnu higijenu

 

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE KOCIĆ WORLD DENTAL NOVI SAD

Pavla Papa 10, 21000 Novi Sad



Pavla Papa 10, Novi Sad


Dodatne slike : ORDINACIJA OPŠTE STOMATOLOGIJE KOCIĆ WORLD DENTAL NOVI SAD

Komentari kupaca