**NOVA GODINA** -- Beč - Doček Nove godine i šoping u Parndorfu za 200 din i 30€!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman **NOVA GODINA**-- BEČ- Doček Nove godine i šoping u Parndorfu za 30€ u organizaciji turističke agencije "Bg turs plus"
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polazak: 30.12.2017.
  • Polazak iz Beograda i Novog  Sada,
  • Obavezna najava odmah po dobijanju kupona radi rezervacije mesta,
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 30 Evra(u dinarskoj protuvrednosti)plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun, Plaćanje se vrši po prodajnom kursu evra UniCredit banke,
  • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Bg turs plus”,

Srećan put!


200.00 din

Preuzeto : 4 kom

PONUDA JE ISTEKLA

200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman **NOVA GODINA**-- BEČ- Doček Nove godine i šoping u Parndorfu za 30€ u organizaciji turističke agencije "Bg turs plus" 

 

BEČ - DOČEK **NOVE GODINE**

POSETA BEČU I OUTLET CENTRU PARNDORF

30.12-02.01.2018

POLAZAK iz BEOGRADA i NOVOG SADA

 

Spoj lepog i korisnog, zabavnog i edukativnog – obilazak Beča i shopping u tržnom centru Parndorf.  Provedite vikend kupujuci ali i obilazeci prelepe ulice ovoga grada.

Tržni centar Parndorf nalazi se u blizini Beča I jedan je od najvecih u regiji. U njemu se nalazi 150 prodavnica sa oko 600 robnih marki. Brendovi poput Armanija, Celvin Clain, Diese… mogu se naci u ovom centru. Za shopping po niskim cenama Parndorf je pravo rešenje.

 

1.dan  Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta “Buvlje pijace” na Novom Beogradu oko 20:00 časova (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje)  I iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 21:15 h. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim pauzama.

2.dan  Dolazak u tržni centar Parndorf u jutarnjim satima. Slobodno vreme za shopping. Sledi odlazak za Beč. Po dolasku u Beč odlazak do dvorca Šenbrun. Nakon obilaska dvorca Šenbrun panoramsko razgledanje grada uz pratnji vodiča: Schwarzenberg trg, Opera, Hofburg, trg Marije Terezije, Parlament, Rathaus, Univerzitet… Sledi šetnja kroz pešacku zonu: Katedrala Sv. Ištvana, Stefansplatz, Kertnestrasse, Graben… Slobodno vreme za kafu, Mozzart kugle, Saher tortu… Slobodno vreme u gradu. Doček Nove godine na trgu, u kafiću, restoranu……  Povratak za Beograd u 02:00 časova posle ponoći.

3. dan Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

 

*Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja  I preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.

 

TERMIN POLASKA:          30.12.2017. godine

 

CENA ARANŽMANA JE 30 EVRA

Plaćanje se vrši po prodajnom kursu evra UniCredit banke

 

ARANŽMAN OBUHVATA:                                                   ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 -prevoz autobusom na navedenoj relaciji                      -individualne troškove

 -usluge vodiča tokom putovanja                                   -međunarodno zdravstveno osiguranje  250 din.

- agencijske troškove                                                   - Ulaznica za razgledanje unutrašnjih prostorija Šenbruna     Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 55  plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile. Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja a.d.o., Beograd. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorm o putovanju pod navedenim brojem.

Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic,

011 2287022,

e mail: bgtursplus@gmail.com,

Kneza Višeslava 63, BEOGRAD, TC.Vidikovac 1sprat lok.1.46

_____________________________

   U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
POPUSTI 021

, 21000 Novi Sad
Dodatne slike : POPUSTI 021

Komentari kupaca