BOŽIĆNI VAŠAR u SEGEDINU 16.12.2017.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 150 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za 1190 din. Za šOPING U SEGEDINU uoči BOŽIĆNIH PRAZNIKA 16.12.2017.(jednodnevni izlet)u organizaciji turističke agencije  "GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Termini putovanja: 16.12.2017
  • Polazak iz gradova: Novi Sad
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 1190 din. plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun
  • Bukiranje mesta odmah po dobijanju vaučera
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Vaučer važi do: 16.12.2017.

Vaučer važi do popune kapaciteta

150.00 din

Preuzeto : 27 kom

PONUDA JE ISTEKLA

150 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za 1190 din. Za šOPING U SEGEDINU uoči BOŽIĆNIH PRAZNIKA 16.12.2017.(jednodnevni izlet)u organizaciji turističke agencije  "GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad!

Iskoristite velike popuste u svim tržnim centrima u Segedinu uoči božićnih praznika

BOŽIČNI VAŠAR U SEGEDINU

16.12.2017

Pravo vreme za kupovinu u Segedinu je Božićni vašar. Božićni vašar se održava svake godine,. Ispred katedrale u Segedinu je postavljen veliki broj tezgi na kojima se prodaju raznorazne stvari. Dok ste na vašaru obavezno probajte Langos (to je vrsta hleba), gulaš i naravno papriku (neku ljutu po  preporuci). Posle svega toga vam ostaje samo da se zasladite, probajte Kürtőskalács (to je kolač koji se najčeće jede u Mađarskoj i Rumuniji).

Mi vam ovde predlažemo nešto sasvim drugačije, vikend u Segedinu uz naravno neizbežnu kupovinu. Segedin je lep grad i ima dosta toga da se vidi. Potražite Móra Ferenc muzej (u njemu imaju postavke posvećene afričkoj flori kao i licima iz Indije, vrlo zanimljive izložbe!)

Program putovanja

1. dan  16.12.2017

Polazak iz Novog Sada  u 07.00 časova sa parkinga kod lokomotive na stanici . Dnevna vožnja sa pauzama radi odmora. Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti). Razgledanje i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva.... Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru. Individualni obilazak jednog od trznih centara ARKAD. Odlazak do hipermarketa  Auchan (bivša Cora), . Polazak oko 19h. Dolazak u Novi Sad  u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANZMANA: 1190 din.

 

ARANŽMAN OBUHVATA :

-- prevoz autobusom  visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenoj relaciji.

-Usluge predstavnika agencije,

- organizacione troškove putovanja,

-pratilac grupe

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-individualni troškovi  i putno osiguranje 150,00 dinara


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca