1950 din.--Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE---Dve masaže po 30 min.+ bazen + sauna + SLANA Soba 25 min.!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 1950 din. umesto redovne cene od 6040 din. za Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE, dve 30-minutne relax masaže uz korišćenje bazena i saune + SLANA SOBA 25 min. u Wellness centru u Hotelu Park***** !
 • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera!
 • Bazen i sauna se mogu koristiti maksimalno 3 sata pre ili posle masaža!
 • Postoji mogućnost iskorišćenja ponude za jednu osobu ali se mora naglasiti ta opcija u toku zakazivanja termina kako bi se obezbedila masaža od sat vremena!
 • Obavezne rezervacije minimum  dan unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
 • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h,
 • Poneti peškir, bade mantil i papuče (a možete ih i iznajmiti)!
 • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju!
 • Vaučer za obe osobe mora da se iskoristi u jednom danu!
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin gde u svim Poštama Srbije možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.03.2018. 
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!

Vaučer važi do: 30.03.2018.

1950 din
Cena pre popusta : 6040 din

Ušteda : 4090 din

Popust : 68 %

Preuzeto : 569 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1950 din. umesto redovne cene od 6040 din. za Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE, dve 30-minutne relax masaže uz korišćenje bazena i saune + SLANA SOBA 25 min. u Wellness centru u Hotelu Park***** !

 “Popusti 021” i Wellness centar  hotela "Park" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

    Kada se umorite od plivanja i saune  idete na relaks masažu u trajanju od 30 minuta. Centar za masažu je uređen u mističnom i orijentalnom stilu što će Vas dodatno opustiti i zasigurno oduševiti. Oslobodite se stresa i prepustite se blagodetima masaže.

   Šta je to „slana soba”?

„Slana soba” je prostorija koja je sa svih strana obložena prečišćenom solju, a posebno je značajna za one ljude koji imaju problema sa disajnim organima i kožna oboljenja. Ova soba za haloterapiju, odnosno tretmane solju, osmišljena je tako da „imitira” prirodnu slanu pećinu. U interesantnoj prostoriji, u kojoj se zaboravlja na obaveze jer ambijent podseća na tropsku plažu sa ležaljkama, so se nalazi svuda – na podu, plafonu i zidovima, a uređaj halogenerator bez prestanka je melje i u vazduh „uduvava” mikročestice, čime se postiže veća koncentracija jona nego u prirodnim uslovima. Prilikom ulaska u slanu sobu , pacijent najpre mora da popije čašu vode i da navuče higijenski mantil, kapu i kaljače. Sedne se u ležaljku i onda sledi opuštanje... Uz zdrav vazduh, tu su prigušena svetla koja menjaju boje i lagana muzika, što je dovoljno za dobrobit nervnog sistema svakog čoveka u kojoj boravak od 40 minuta zamenjuje tri dana provedena na moru. Stručnjaci objašnjavaju da haloterapija potiče iz 19. veka, kada je PRIMEĆENO DA RUDARI U RUDNICIMA SOLI NE OBOLJEVAJU OD RESPIRATORNIH INFEKCIJA. Slana terapija se savetuje za detoksikaciju, poboljšanje imuniteta i uravnoteženje neurovegetativnog sistema.

     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Temperatura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa koji će Vam rado izaći u susret tel.021-47 22 777

Povedite Vama dragu osobu i uživajte!

 

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin gde u svim Poštama Srbije možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!PITANJE POSTAVLJENO DANA 03/02/2018godine u 10:43:01 časova

Da li je koriscenje bazena neograniceno, pored ogranicenih 30min masaze i 25min slane sobe?:)

ODGOVOR NA PITANJE

Poštovani,
Korišćenje bazena je formalno ograničeno na tri sata,
Možete Vi ceo dan da provedete u Wellness centru, nije poenta u tome, Vama niko neće meriti vreme provedeno u bazenu ili sauni, ta tri sata su navedena da se ne bi pravile gužve jer se dešavalo da pojedini korisnici dolaze i po tri puta u toku jednog dana (česti ulazci i izlazci iz Wellness centra nisu poželjni iz više razloga ( evidencije, bezbednosti ...)


PITANJE POSTAVLJENO DANA 31/01/2018godine u 05:29:40 časova

da li mogu da poklonim nekome vaucer, i ako se vodi na moje ime?? :)

ODGOVOR NA PITANJE

Da, Možete!


Welness centar Hotela Park

Novosadskog sajma 35, 21000 Novi Sad
Прикажи welness park на већој мапи


Dodatne slike : Welness centar Hotela Park

Komentari kupaca