Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE: Bazen, Sauna, Đakuzi, Relax masaže 2x30 min., samo 2990 din.--ĐAKUZI...

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 2990 din. umesto redovne cene od 6840 din. za Wellness dan u Hotelu  “Park” za DVOJE- Đakuzi 30.min. + Dve masaže po 30 min. +  bazen i sauna u Wellness centru u Hotelu Park !
 • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera
 • Vaučer može biti i za jednu osobu, tada masaža traje sat vremena!
 • Obavezne rezervacije minimum dan unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
 • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h
 • Poneti peškir, bade mantil i papuče (a možete ih i iznajmiti)
 • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju
 • Vaučer za obe osobe mora da se iskoristi u jednom danu.
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.03.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom

Vaučer važi do: 30.03.2018.

2990 din
Cena pre popusta : 6840 din

Ušteda : 3850 din

Popust : 56 %

Preuzeto : 90 kom

PONUDA JE ISTEKLA

ĐAKUZI+ RELAX MASAŽA+ SAUNA+ BAZEN= UŽIVANCIJAAAAA

2990 din. umesto redovne cene od 6840 din. za Wellness dan u Hotelu  “Park” za DVOJE- Đakuzi 30.min. + Dve masaže po 30 min. +  bazen i sauna u Wellness centru u Hotelu Park !

 “Popusti 021” i Wellness centar  hotela "Park" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

    Kada se umorite od plivanja i saune  idete na relaks masažu u trajanju od 30 minuta. Centar za masažu je uređen u mističnom i orijentalnom stilu što će Vas dodatno opustiti i zasigurno oduševiti. Oslobodite se stresa i prepustite se blagodetima masaže.

     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Ekskluzivna ponuda spa dela je veličanstveno RIMSKO KUPATILO u kome mozete uživati sami ili u dvoje u trajanju od 30 minuta

Temperatura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

ĐAKUZI+ RELAX MASAŽA+ SAUNA+ BAZEN= UŽIVANCIJAAAAA

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa koji će Vam rado izaći u susret tel.021-47 22 777

Povedite Vama dragu osobu i uživajte!

 

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!PITANJE POSTAVLJENO DANA 21/02/2018godine u 03:42:14 časova

Zanima me da li ova ponuda obuhvata bazen samo za dvoje ili vise nas koristi?

ODGOVOR NA PITANJE

Đakuzi koristite samo Vas dvoje u periodu od 30 minuta, a bazen i saunu zajedno sa ostalim korisnicima!


Welness centar Hotela Park

Novosadskog sajma 35, 21000 Novi Sad
Прикажи welness park на већој мапи


Dodatne slike : Welness centar Hotela Park

Komentari kupaca