290 din--Epilacija Male Regije sa dva lasera po izboru (Nausnice, brada, podbradak, zulufi ili linija stomaka)--LASER CENTAR TRINITI!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: DVA tretmana epilacije malih regije po izboru(nausnica, brade, podbratka, zulufa, linije stomaka) za samo 290 din. umesto redovne cene od 3000 din. u studiju kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti, Pariski magazin prvi sprat u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Vaučer obuhvata: Epilaciju malih regija nausnice, brade, zulufa, linije stomaka,
  • Radno vreme pon-pet 08-20h, subotom od 10-16h,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2019.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
290 din
Cena pre popusta : 2500 din

Ušteda : 2210 din

Popust : 88 %

Preuzeto : 74 kom

PONUDA JE ISTEKLA

Epilacije malih regija po izboru sa dva lasera (nausnica, brade, podbratka, zulufa, linije stomaka ) za samo 290 din. umesto redovne cene od 2500 din.--Studio kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti, Pariski magazin, prvi sprat Novi Sad!

    Tretmani se rade jeda za drugim.
   Radi se prvo prelaz AFT - SHR laseroma a potom prelaz Diodnim Laserom! Ovakva procedura dokazano daje najbolje rezultate! Uverite se i sami!
   AFT-SHR radi na principu postepenog zagrevanja dermisa do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posledica po okolno tkivo.AFT-SHR kombinuje visoku srednju snagu, nisku gustinu protoka, i visoku frekventnost, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera i IPL uređaja. SHR postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, AFT- SHR ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija IPL i laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, AFT-SHR tretman se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana AFT-SHR metodom.
   Bez bola!
Tradicionalne metode visokog zagrevanja efikasno podižu temperaturu područja korena, bulbusa i okolnog tkiva na terapeutsku, ali uzrokuju intenzivni bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa. AFT-SHR tehnologija upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve u kombinaciji sa tretmanom koji se vrši prema koordinatnoj mreži. AFT-SHR se ne fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli kože). Umesto toga, AFT- SHR se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem IPL ili laserske glave preko tretiranog područja (In-Motion, ili u pokretu). AFT-SHR podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože. Kliničke studije SHR tehnologija predmet je brojnih stručnih izveštaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje porede AFT-SHR sa drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je AFT-SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava kod klijenata tamnije kože. Bezbolan, za sve tipove kože. Melanin je kod osoba sa tamnijim tenom eksponencijalno senzitivniji na toplotu pri IPL i laserskom tretmanu. Tokom AFT-SHR tretmana, folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsom visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera zauklanjanje dlačica. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake. AFT-SHR tehnologija obezbeđuje podizanje temperature dermisa iznad 42°C (radi efektivnog uklanjanja dlaka) ali ne iznad 50°C, što može da uzrokuje bol, opekotine i trajnu diskolorizaciju kože. Dakle, klijenti tokom IPL i laserskog AFT-SHR tretmana osećaju samo blagu i prijatnu toplinu. Prva tretmani rade se u razmaku od po 15 dana. Ostali tretmani u razmaku od po 30 dana.

Za potpuno eliminisanje dlačica potrebno je 4-8 tretmana zavisno od većeg broja faktora!

Studio kozmetičkih tretmana Laser Centar Triniti,
 Pariski magazin, prvi sprat Novi Sad


_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


 


PITANJE POSTAVLJENO DANA 21/02/2018godine u 12:54:15 časova

Da li moze da se kupi vise kupona buduci da je rok iskoristivosti do 30.03., a pise da se tretmani rade na 30 dana? I da li ponuda obuhvata 2 tretmana ili tretman sa 2 lasera?

ODGOVOR NA PITANJE

Možete da uzmete više kupona i oni će vredeti sve vreme bez obzira na rok iskoristivosti. -Važno je da tretmane započnete u vremenu iskoristivosti vaučera!


PITANJE POSTAVLJENO DANA 21/02/2018godine u 11:52:08 časova

Zdravo,pise da je rok iskoristosti vaucera 30.03. Ja bih zelela da kupim 7-8 tretmana, međutim piše da se oni rade na 15 pa na 30 dana. Da li to mogu da iskoristim osale tretmane nakon tog roka ili ne? Hvala unapred na odgovoru.

ODGOVOR NA PITANJE

Možete!


KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Kralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, 21000 Novi SadKralja Aleksandra bb t.c. Pariski magazin prvi sprat, Novi Sad


Dodatne slike : KOZMETIČKI STUDIO ESTETIKA TRINITI

Komentari kupaca