3000 din za Palpatorni pregled+Ultrazvuk dojki+obuka za samopregled od strane iskusnog radiologa Primarijusa dr.Božane Vujošević

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 3000 din umesto redovne cene od 6000 din. za Palpatorni pregled+Ultrazvuk dojki+obuka za samopregled od strane iskusnog radiologa Primarijusa dr.Božane Vujoševiću prijatnom ambijentu ginekološke ordinacije Ginako, Kosovska 7a u Novom Sadu!
 • Pregled dojki se radi isključivo SUBOTOM kod primarijusa dr.Božane Vujošević-radiologa.
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Radno vreme: pon-pet 09-18h,  subotom 09-12h
 • Obavezno zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
 • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju.
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 22h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!!
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.4.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.4.2018.

3000 din
Cena pre popusta : 6000 din

Ušteda : 3000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 21 kom

PONUDA JE ISTEKLA

3000 din umesto redovne cene od 6000 din. za Palpatorni pregled+Ultrazvuk dojki+obuka za samopregled od strane iskusnog radiologa Primarijusa dr.Božane Vujoševiću prijatnom ambijentu ginekološke ordinacije Ginako, Kosovska 7a u Novom Sadu!

Pregled dojki podrazumeva:

1--Palpatorni pregled

2--Ultrazvuk dojki

3--Snimak dojki

4--Obuka za samopregled


Pregledi dojki se rade isključivo SUBOTOM kod primarijusa dr.Božane Vujošević-radiologa!

   Prevencija bolesti je najlakši put do zdravlja. Svaka osoba dužna je da o svom zdravlju vodi računa. Tu se pre svega podrazumeva redovan pregled, konsultacije i detaljna edukacija u cilju sprečavanja raznih oboljenja jer osnov emancipovanog čoveka u svetu je pre svega briga o svom zdravlju.

     Ultrazvučni pregled dojki je od neprocenjive vrednosti u razjašnjavanju čvorića u dojci otkrivenih palpatornim pregledom ili samopregledom. Ovaj pregled se kod žena u generativnom periodu radi 7 dana nakon prestanka krvarenja kod menstrualnog ciklusa. Sa velikom sigurnošću pomoću ultrazvuka se može razlikovati radi li se o cisti, solidnoj promeni, dobroćudnom ili zloćudnom čvoriću. Kod žena nakon tridesete godine života treba raditi sistematski ultrazvuk dojki svakih šest meseci do godinu dana.

   Cilj svakog preventivnog pregleda je da se bolest otkrije u najranijoj fazi kada je mogućnost njenog izlečenja gotovo 100%. Prema poslednjim podacima od raka dojke u Srbiji godišnje se razboli 4.000 žena i ova bolest se nalazi po učestalosti oboljevanja na drugom mestu odmah iza raka pluća. U pogledu ranog otkrivanja malignih bolesti situacija u Srbiji i dalje je nepovoljna jer se samo 40 % slučajeva raka dojke otkrije u ranoj fazi.

 Redovnim preventivnim pregledom dojki, koji uključuju samopregled ili bimanuelni pregled kod ginekologa, ultrazvučni pregled dojki i/ili mamografiju, može se uvek na vreme otkriti eventualno postojanje patoloških promena u dojkama što pojednostavljuje i olakšava lečenje. Redovnim ultrazvučnim pregledima i mamografijom je moguće smanjenje smrtnosti od raka dojke za oko 30%.
Ginekološka ordinacija Ginako

Kosovska 7a,, 21000 Novi SadПрикажи Ginekološko akušerska ordinacija Ginako на већој мапи


Kosovska 7a, u Novom Sadu.


Dodatne slike : Ginekološka ordinacija Ginako

Komentari kupaca