500 din za vaučer za popust na Rafting na Tari za 30 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 500 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 30 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!
 • Prevoz do kampa nije deo ponude, Svakog dana imate redovne autobuske linije iz Beograda i Novog Sada za Foču.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Termini raftinga: Svakog dana od 15.4.2018 do 30.9.2018.
 • Nakon dobijanja vaučera kontaktirati kamp HIGHLINDER na broj telefona +38765475201, radi dogovora o terminu raftinga,
 • Hranu možete doplatiti na licu mesta ili koristiti svoju( doplate za hranu: doručak 5 evra, ručak 9 evra i večera 8 evra. ).  
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Srećan put! 

Vaučer važi do: 30.09.2018.

500.00 din

Preuzeto : 39 kom

PONUDA JE ISTEKLA

500 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 30 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!

RAFTING U KANJONU TARE

 Letnja avantura sa Highlander Timom koju  morate doživeti!

 

Kuponi važe od 15.04. -30.09.2018.

Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese highlandertim@hotmail.com,  telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a, i rezervisati najkasnije 15 dana pre dolaska u kamp

 

Kanjon Tare je drugi po veličini u svetu, a ovu reku zbog svoje bistre i pitke vode mnogi nazivaju i „suza Evrope”, ali tek kada zaplovite na njenim talasima i zaronite u njene bukove znaćete da je ona nešto najlepše što ste doživeli u životu. Zato ne propustite ovu ponudu, izaberite trodnevni rafting aranžman na Tari sa Highlander Timom i upustite se u avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i još lepših uspomena. Bogatstvo koje nema cenu. Rezervišite svoje mesto u čamcu po ovoj neverovatnoj ceni.

Umesto 80 evra, platite 30 evra i dobijate:

 • Rafting na Tari
 • Dva noćenja u drvenim bungalovima
 • Kompletnu rafting opremu
 • Taksu za rafting u iznosu od 4,50 evra
 • Boravišnu taksu
 • Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
 • Licencirani skiperi za divlje reke

 

Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander.

Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cenama Highlander restorana:

 • Doručak 5 evra
 • Ručak 9 evra
 • Večera 8 evra

 

Opis aranžmana A3 – Rafting na Tari sa Highlander Timom

 

 

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

 

2. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) sledi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

 

3. DAN: Nakon što se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.


Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Kamp Highlander, Bastasi , 73300 Novi SadKamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH


Dodatne slike : Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Komentari kupaca