Rafting na Tari i Džip SAFARI kroz NP SUTJESKA

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 500 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 60 evra (DŽIP SAFARI kroz NP SUTJESKA + Rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!
 • Prevoz do kampa nije deo ponude, Svakog dana imate redovne autobuske linije iz Beograda i Novog Sada za Foču.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Termini raftinga: Svakog dana od 15.4.2018 do 30.9.2018.
 • Nakon dobijanja vaučera kontaktirati kamp HIGHLINDER na broj telefona ispisan na vaučeru, radi dogovora o terminu raftinga,
 • Hranu možete doplatiti na licu mesta ili koristiti svoju( doplate za hranu: doručak 5 evra, ručak 9 evra i večera 8 evra. ).  
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Srećan put! 

Vaučer važi do: 30.09.2018.

500.00 din

Preuzeto : 12 kom

PONUDA JE ISTEKLA

500 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 60 evra (DŽIP SAFARI kroz NP SUTJESKA + Rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči

RAFTING NA TARI I DŽIP SAFARI KROZ NP SUTJESKA

 Letnja avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!


Kuponi važe od 15.4.-30.9.2018.

Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese highlandertim@hotmail.com , telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a, i rezervisati najkasnije 15 dana pre dolaska u kamp.

 

Rafting u kanjonu Tare predstavlja spoj nezaboravne avanture i aktivnog odmora koji svako od vas mora bar jednom u životu iskusiti. Zato što pre rezervišite svoju rafting avanturu po ovoj neverovatnoj ceni. A za sve iskonske ljubitelje prirode, koji vole planinarenja i osvajanje novih predela predlažemo baš ovaj aranžman jer on predstavlja savršen spoj: rafting Tarom, džip safari i planinarenje kroz prašumu Perućicu pa sve do Trnovačkoj jezera. Videćete predele poslednje prašume u Evropi „Perućice”, njen vodopada Skakavac koji je visok čak 73 m i sa Highlander Timom ćete osvojiti Trnovačko jezero, koje je zbog svog srcolikog oblika poznato u celoj Evropi.

Umesto 120 evra platite 60 evra i dobijate:

 • Rafting na Tari
 • Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero)
 • Dva noćenja u drvenim bungalovima
 • Kompletnu rafting opremu
 • Taksa za rafting u iznosu od 4,50 evra
 • Boravišna taksa
 • Takse za NP Sutjeska i Trnovačko jezero
 • Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
 • Licencirani skiperi za divlje reke i vodiči za prašumu

 

Hrana nije uključena u ponudu niti prevoz od vaše lokacije do kampa Highlander.

Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cenama Highlander restorana:

 • Doručak 5 evra
 • Ručak 9 evra
 • Večera 8 evra

 

Opis aranžmana A7 – Rafting na Tari i džip safari kroz NP Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero)

 

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN: Doručak za sve koji to žele je u ranim jutarnjim časovima (oko 08h), a potom pripreme za polazak na džip safari i hajking avanturu. Našim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka „Sutjeska”. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prašume Perućica, najočuvanijeg prašumskog rezervata u Evropi gde ćemo videti i vodopad Skakavac koji je visok 73m. Zatim sledi poseta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gde je organizovan tradicionalni ručak. Ukoliko ste zainteresovani možete poručiti ručak pre odlaska na džip safari u NP Sutjeska. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Kamp Highlander, Bastasi , 73300 Novi SadKamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH


Dodatne slike : Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Komentari kupaca