Jednodnevni izlet u Budimpeštu 20.10.2018. (18 Evra)!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za Jednodnevni izlet u Budimpeštu  20.10.2018. u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Termin putovanja: 20.10.2018.
  • Polazak iz Novog Sada i Beograda,
  • Obavezna je najava unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 18 evra (u dinarskoj prtuvrednosti) plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”,
  • Vaučer važi do: 20.10.2018.

Srećan put!

200.00 din

Preuzeto : 2 kom

PONUDA JE ISTEKLA

200 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za Jednodnevni izlet u Budimpeštu 20.10.2018. u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!


BUDIMPESTA - jednodnevni izlet

 

20.10.2018.

 

BUDIMPEŠTA - glavni grad Mađarske, stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekad bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim-brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi, koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni. Najjača privredna grana je turizam, zahvaljujući banjama i termalnim izvorima.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.DAN

 

20.10.2018.: Beograd - Novi Sad - Budimpesta

 

Polazak iz Beograda u 23:30h sa parking kod Kombank arene – severna strana kod lopte. Polazak iz Novog Sada ispred lokomotive na zeleznickoj stanici u 01: 00h . Dolazak u Budimpestu u jutarnjim časovima.Panoramsko razgledanje grada sa vodicem  Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Mogucnost obilaska nekih od cuvenih pivnica I restorana u Vaci ulici,takodje mogucnost posete nekom od muzeja. U kasnim popodnevnim casovima odlazak na voznju brodom po Dunavu.Povratak za Novi Sad i Beograd oko 19h. Dolazak u Novi Sad I Beograd oko ponoci.

 

 

 

 

CENA ARANZMANA:   18 eura (2200 din.)

                                   

 

 

 

 

 

 

 

ARANZMAN OBUHVATA

 

-Prevoz na naznačenoj relaciji visokopodnim autobusima turističke klase sa svim sadržajima (klima, video i audio uređaji, WC),

-usluge turističkog pratioca

-troškovi organizacije putovanja.

 

ARANZMAN NE OBUHVATA

 

-Individualni troškovi

-Putno zdravstveno osiguranje

-Voznju brodom po Dunavu – 10 eur,placa se vodicu u autobusu

 

    Uz ovaj program važe svi Opšti uslovi putovanja agencije „GLOBUS TOURS”-Novi sad

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE «GLOBUS TOURS» NOVI SAD

TEL 021/3823107    www.globustours.in.rs


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca