BRATISLAVA- BEČ-BUDIMPEŠTA --- Koncert BEČKE FILHARMONIJE i poseta fabrici ČOKOLADE-(2 noćenja + prevoz)- 109 Eura!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 400 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  VEMIX TURS, za putovanje -- BRATISLAVA- BEČ-BUDIMPEŠTA--Koncert BEČKE FILHARMONIJE i poseta fabrici ČOKOLADE--4 DANA / 2 NOĆI
 • Termini putovanja: 31.05.2018.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Polazak iz Beograda, Novog Sada i Subotice
 • Obavezna najava odmah po dobijanju vaučera radi rezervacije mesta na brojeve tel: 024/529-613; 065 2529 613 ili na mail vemixturs.su@gmail.com
 • Nakon dobijanja vaučera iznos od 109 evra u dinarskoj protuvrednosti plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
 • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “VEMIX TURS”,
 • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanja vaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučer važi do: 31.05.2018.

Srećan put!

400.00 din

Preuzeto : 0 kom

PONUDA JE ISTEKLA

                                                                      400 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  VEMIX TURS, 
                                                                                                              za putovanje -- 

                                                                                             BRATISLAVA- BEČ-BUDIMPEŠTA

 KONCERT BEČKE FILHARMONIJE I POSETA FABRICI ČOKOLADE

4 DANA / 2 NOĆI

Program putovanja:

1.dan (31.05.2018.)   BEOGRAD-NOVI SAD-SUBOTICA- BRATISLAVA
Skup putnika u 03:40h. Polazak iz Beograda u 04:00h, iz Novog Sada u 05:30h, iz Subotice u 07:00h.  Dnevna vožnja preko Mađarske  sa usputnim pauzama radi odmora. Planirani dolazak u glavni i najveći grad Slovačke, Bratislavu u ranim popodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Bratislave i orijentaciono upoznavanje grada iz autobusa, a potom šetnja gradom u pratnji vodiča. Na istočnoj obali Dunava nalazi se znamenito istorijsko jezgro grada, a na zapadnoj se smestio moderni deo grada Petržalka. Dve obale Dunava povezane su s nekoliko mostova, od kojih je najimpresivniji Novy most dug 430 metara, na kom se nalazi NLO restoran na visini od 84 metra s kog se pruža prekrasan pogled na grad. Najpoznatji simbol grada je Bratislavski hrad, dvorac iz 15. veka koji se nalazi 100 metara iznad Dunava, a danas se u njemu nalazi Vlada Slovačke. Gradom dominira i katedrala sv. Martina koja datira iz 14 veka i u kojoj su krunisani mađarski kraljevi. Bratislavu često nazivaju i Partyslava budući da je najpoznatija po svom noćnom životu i brojnim ugostiteljskim objektima koji garantuju dobru zabavu, pa zato i ne čudi da je to jedna od najposećenijih destinacija za dobar provod.

Nakon upoznavanja grada smeštaj u hotel. Oko 18:00h organizovani odlazak u dvorac Šenbrun na koncert Bečke filharmonije koji se svake godine održava u prelepim vrtovima dvorca na veliko zadovoljstvo ljubitelja klasične muzike. Transfer do dvorca Šenbrun i ulaz na koncert su besplatni. Početak koncerta je u 20:30h. Po završetku koncerta, transfer autobusom do hotela. Noćenje.


2.dan (01.06.2018.)  BEČ
Posle doručka polazak u Beč. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada iz autobusa, a potom šetnja u pratnji vodiča duž čuvenog “Ring” bulevara i razgledanje impresivnih zgrada koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa: Opera, Muzej istorije  umetnosti, carska palata Hofburg, Parlament, Rathaus – gradska kuća, Burg teatar i Univerzitet, gradski park u kome se nalazi spomenik Johanu Štrausu, palata Belvedere. Nakon toga, fakultativni odlazak u dvorac Šenbrun, letnju rezidenciju Habzburgovaca u rokoko stilu, s divnim parkovima i autentično nameštenim dvorskim odajama. Nakon obilaska dvorca, fakultativni obilazak Dunavskog tornja, jedne od najposećenijih bečkih atrakcija. Dunavski toranj je visok oko 250m i nudi izvanredan pogled na čitav grad. Na tornju se nalazi i rotirajući restoran, koji pruža pravi i potpuni užitak, uz veličanstven pogled na sve strane Beča i ukusan obrok. Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

3.dan (02.06.2018.) FABRIKA ČOKOLADE  I BUDIMPEŠTA

Doručak, zatim napuštanje hotela oko 9:00h. Polazak ka mestu Kittsee, gde se nalazi poznata fabrika čokolade Hauswirth Konditor. Fabrika čokolade je poznata po svojim proizvodima ne samo u Austriji, već i u čitavoj Evropi, Americi i Australiji. Franz Hauswirth je osnovao fabriku 1949. godine, pa je tako razvio porodični posao i učinio svoje ukusne konditorske proizvode poznatim. Danas fabriku vodi njegova treća generacija. Nakon obilaska fabrike polazak za Budimpeštu. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada, zatim sledi šetnja gradom u pratnji vodiča. Obilazak Trga Heroja, Andraši bulevar, Opera, Katedrala, Parlament, mostovi na Dunavu, Ribarske kule, Budimski dvorac... Slobodno popodne za individualni program, razgledanja i šoping. Oko 20:00h mogućnost organizovanja fakultativnog izleta, panoramske i veoma ugodne vožnje brodom  Dunavom ispod prelepih budimpeštanskih mostova. Nakon vožnje polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Planirani dolazak u Suboticu oko ponoći, a potom u Novi Sad i Beograd.

 

 

 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

 

Polazak: 31.05.2018.

 

Povratak: 03.06.2018.

 

Hotel

Junior 3*

:


CENA SA POPUSTOM:

109 €

 

 

 

 

 

 

                                                                       BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • prevoz komfornim turističkim autobusom na navedenim relacijama
 • 2 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* (švedski sto) u 1/2 sobama, po lokalnoj kategorizaciji
 • razgledanje Bratislave, Beča i Budimpešte u pratnji vodiča
 • koncert Bečke filharmonije
 • turističi vodič (pratilac grupe)
 • troškove vođstva i organizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:                                             

 •  putno zdravstveno osiguranje ( koje možete da kupite kod nas u agenciji)
 • individualne troškove – nepomenute usluge
 • fakultativni izleti (minimum 25 pax za realizaciju izleta):
  • dvorac Schönbrunn Grand tour 25 € / 15 € deca
  • Poseta Dunavskom Tornju 10 € / 5 € deca
  • Poseta fabrici čokolade 5 €
  • Vožnja brodom 15 €
 • Doplata za 1/1 sobu –na upit

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan plaćanja- Prilikom rezervacije: akontacija u iznosu od 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski)                     ili
 •   Odloženo plaćanje: avans u iznosu od 40% prilikom rezervacije, a ostatak u dve jednake mesečne rate čekovima građana (deponovanje min 10 dana pre početka aranžmana)

 

  Fakultativni i izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

 

 

 

 OPIS HOTELA:

http://www.juniorhotel.sk/

Garni Hotel Junior 3* je idealno smešten u širem centru Bratislave u zelenoj zoni, na obali malog jezera.

POSEBNE NAPOMENE:

 • Program je rađen na bazi minimum 40 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
 • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave.
 • Kraće pauze tokom puta
 • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu "tax free", pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti, kao I izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016.i Polisu br. 300058742 od 14.09.2017. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije DDOR Novi Sad.


Vemix turs

Vase Stajića 12, 24000 SuboticaVase Stajića 12, Subotica


Dodatne slike : Vemix turs

Komentari kupaca