BANJA LUKA JEDNODNEVNI IZLET 09.06.2018.

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad za putovanje: BANJA LUKA -- Jednodnevni IZLET za 2600 din.
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Termini putovanja:  09.06.2018.
  • Polazak iz Novog  Sada,
  • Obavezna je najava unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 2600 rsd plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”,
  • Vaučer važi do: 09.06.2018.

Srećan put!

100.00 din

Preuzeto : 3 kom

PONUDA JE ISTEKLA

100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "GLOBUS TOURS"  Dunavska 13, Novi Sad za putovanje BANJALUKA Jednodnevni IZLET za 2600 din.!

BANJA LUKA

JEDNODNEVNI IZLET

09.06.2018.

 

Polazak iz Novog Sada, Beograda, Rume i Sremske Mitrovice

 

Banja Luka ili Banjaluka je glavni grad u Republici Srpskoj (BiH). Predstavlja politički, administrativni, finansijski, univerzitetski i kulturni centar Republike Srpske.  U ovom gradu i njegovoj okolini preplitale su se različite kulture, običaji i uticaji. Sve to je ostavilo traga na arhitekturi pojedinih delova grada, ali i na velikom broju kulturno-istorijskih spomenika kao svedoka različitih epoha i ljudskog stvaralaštva. Zbog mnogobrojnih zelenih površina (parkova i aleja), Banja Luka je poznata kao grad zelenila.

 

Program putovanja: 

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive u 00:00h , iz Beograda u 01:30h sa parkinga Kombank arene, severna strana kod lopte. Vožnja preko  Bjeljine , Brckog, Prnjavora do Banja Luke uz pauze radi odmora. Dolazak  u Banja Luku. Obilazak grada: Trg Krajine, obilazak fontane oko koje je smeštena tržnica, robna kuća, trgovački objekti. Tu se nalazi i naknadno podignut krivi sat, koji simbolizuje vreme udara velikog zemljotresa 1969. godine. Kao i svaki sat, on je mesto susreta i orjentir za zakazivanje sastanaka. Šetnja pešačkom zonom - Gospodskom ulicom, zgrada predsednika Republike Srpske. Tu su Banski dvori kao i prelepi Hram Hrista Spasitelja koji je sagrađen od crveno žutog kamenja vulkanskih stena. U sklopu ove priče posetite i crkvu Svete Trojice i Katoličku katedrala sv. Bonaventure sa futurističkim tornjem. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u posetu Etno sela – muzeja ”Ljubačke doline”. Polazak za Novi Sad i Beograd. Dolazak u Novi Sad i Beograd u kasnim večernjim satima.

 

Cena aranžmana: 22 € - 2.600 din.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Prevoz autobusom na navedenoj relaciji
- Razgledanje Banja Luke sa vodičem
- Usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- Troškove organizacije putovanja

 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Individualne troskove,

- Fakultativni obilazak Etno sela – muzeja ”Ljubačke doline” - 5 eur, plaća se vodiču u autobusu

- Doplata za transfer iz Beograda 500,00 rsd

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE ”GLOBUS TURS”,NOVI SAD,DUNAVSKA 13

021/3823107

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca