Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE: Bazen, Sauna, Privatni Đakuzi samo 1990 din.--(30 min. ĐAKUZI-room samo za Vas Dvoje)!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 1990 din. umesto redovne cene od 4840 din. za Wellness dan u Hotelu  “Park” za DVOJE- Đakuzi 30.min. +  bazen i sauna u Wellness centru u Hotelu Park !
 • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera
 • Obavezne rezervacije minimum dan unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
 • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h
 • Poneti peškir, bade mantil i papuče (a možete ih i iznajmiti)
 • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju
 • Vaučer za obe osobe mora da se iskoristi u jednom danu.
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.11.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom

Vaučer važi do: 30.11.2018.

1990 din
Cena pre popusta : 4840 din

Ušteda : 2850 din

Popust : 59 %

Preuzeto : 155 kom

PONUDA JE ISTEKLA

ĐAKUZI + SAUNA+ BAZEN= UŽIVANCIJAAAAA

1990 din. umesto redovne cene od 4840 din. za Wellness dan u Hotelu  “Park” za DVOJE- Đakuzi 30.min. +  bazen i sauna u Wellness centru u Hotelu Park !

 “Popusti 021” i Wellness centar  hotela "Park" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.


     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Ekskluzivna ponuda spa dela je veličanstveno RIMSKO KUPATILO u kome mozete uživati sami ili u dvoje u trajanju od 30 minuta

Temperatura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

ĐAKUZI + SAUNA+ BAZEN= UŽIVANCIJAAAAA

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa koji će Vam rado izaći u susret tel.021-47 22 777

Povedite Vama dragu osobu i uživajte!

 

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Welness centar Hotela Park

Novosadskog sajma 35, 21000 Novi Sad
Прикажи welness park на већој мапи


Dodatne slike : Welness centar Hotela Park

Komentari kupaca