1500 din za 5 ručnih anticelulit masaža u salonu Studio S-- Jevrejska 13!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1.500 din. umesto redovne cene od 3.000 din. za 5 ručnih anticelulit masaža--Studio S--Jevrejska 13 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.8.2018.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.8.2018.

1500 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 1500 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 19 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1.500 din. umesto redovne cene od 3.000 din. za 5 ručnih anticelulit masaža--Studio S--Jevrejska 13 u Novom Sadu!
 

Celulit je masno tkivo koje se skuplja na tačno određenim delovima tela (bedrima, stražnjici, ponekad oko kolena, stomaku). Dugi niz godina stručnjaci iz oblasti medicine bave se istraživanjem kako i zašto celulit nastaje, pored genetskih faktora tu su i hormoni, kao i nekavlitetna ishrana i način života, slabo kretanje i bavljenje sportskim aktivnostima.

 Osnovno pravilo anticelulit masaže je da ne sme da bude bolna i da dovede do pojave podliva i modrica. S duge strane, delovi tela koji su zahvaćeni celulitom vrlo su bolni čak i na blagi dodir, pa je to razlog da pa mnoge žene izbegavaju masažu. Ovaj bol na dodir se javlja kao znak slabe cirkulacije i akumuliranih toksina koji iritiraju nervne završetke. Važno je i da znate da će ovaj bol nestati čim se uspostavi normalna cirkulacija u potkožnom tkivu, pa bi kod srednjeg stepena celulita treća masaža trebala biti skoro bezbolna.

Masaža je jedno od najprirodnijih i najdelotvornijih sredstava u borbi protiv celulita i u znatnoj meri će doprineti zdravlju i značajno smanjiti celulit.

Da bi se razbile naslage celulita potrebna je masaža koja će ga prvo usitniti i razbiti, a zatim i putem limfe izbaciti preko bubrega. Počinje se sa nežnom i blagom masažom delova zahvaćenih celulitom, a kasnije postepeno prelazi na nešto intenzivniju masažu. Optimalan broj tretmana zavisi od osobe do osobe ali obično je to desetak tretmana.

Anticelulitna masaža kombinuje masažu iskusne i stručne fizioterapeutkinje  uz upotrebu  eteričnih ulja namenjena tretiranju celulita.Cilj masaže je pokrenutanje cirkulacije, limfe, pospešuje izbacivanja viška vode i toksina iz tela.

Zato dozvolite svom telu da uživa! Bićete zdraviji i aktivniji!

__________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


FRIZERSKI SALON STUDIO S 2016

Jevrejska 13, 21000 Novi SadJevrejska 13,  Novi Sad


Dodatne slike : FRIZERSKI SALON STUDIO S 2016

Komentari kupaca