--Proslava Rođendana u Laser-Tag areni !!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 500 din vaučer kojim ostvarujete popust od 35% (9000 din.umesto redovne cene od 13900 din.) za dva sata proslave rođendana za decu Rođendanski paket Laser Tag Plus igraonici Laser Tag Game, Venizelosova 16, Novi Sad--Radnim danima i Vikendom Uključuje neograničeno piće za decu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Ponuda obuhvata: 2h zakupa rođendaonice sa: laser tag igrom, sony na video bim-u, sony ps3, i stoni fudbal u terminima od koji Vama odgovaraju- Svim danima i vikendom! (do 25 dece i 20 odraslih osoba).
  • Obavezno je zakazivanje unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom i uz prikazan vaučer doplatu od 9000 din. plaćate u Laser Tag-u;
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.07.2020.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
500.00 din

Preuzeto : 3 kom

PONUDA JE ISTEKLA

 500 din vaučer kojim ostvarujete popust od 35% (9000 din.umesto redovne cene od 13900 din.) za dva sata proslave rođendana za decu Rođendanski paket Laser Tag Plus igraonici Laser Tag Game, Venizelosova 16, Novi Sad--Radnim danima i Vikendom!

Laser tag vikendom sa početkom u 16:30h  –   uključuje neograniceno piće za decu


Laser Tag Game Vam nudi mogućnost da proslavite rođendan o kojem će svi pričati.

Rođendanski paket Laser Tag Plus uključuje:

- 2h zakupa rođendaonice sa: laser tag igrom, sony na video bim-u, sony ps3, i stoni fudbal u terminima od 16h ili 19h radnim danima.

- Prostor za posluženje torte i pića (do 25 dece i 20 odraslih osoba) !

- Posluženje sokove, peciva, torte možete doneti sami ili da naručite kod nas po simboličnim cenama!Novi Sad je oskudan sa rodjendaonicama ove vrste i zato je klub Laser tag idealno mesto za proslavu rodjendana starije dece, gde se uz adrenalinsku laser tag igru, u magli i lavirintima i uz dobru muziku uživa.

Pored Laser Taga imaju mogućnost i drugih igara kao sto su: Virutelne igre (sportovi i ples) na video bimu, Ps4 i stoni fudbal.

Deca koja su prerasla klasične rodjendaonice, a jos uvek nisu zrela za večernje izlaske, spremna su za proslavu rodjendana u rodjendaonici Laser Tag – Novi Sad. Ovde će se osećati uzbudjenije nego do tada, iz razloga sto sama laser tag igra osmisljena za odrasle i na kakvu do sad nisu nailazili u rodjendaonicama.

.

Takodje se i roditelji mogu ravnopravno uključiti u Laser Tag igru i učiniti rodjendan još zanimljivijim.

Dečaci i devojčice su ravnopravni u laser tag igri, iako na prvi pogled deluje da je laser tag igra za dečake. Medjutim u igri poentiraju igrači koji se najviše kreću, koji su najviše aktivni i koji saradjuju sa igračima iz svog tima.


_________________________________
U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

LASER TAG GAME

Venizelosova 16, , 21000 Novi SadVenizelosova 16, Novi Sad


Dodatne slike : LASER TAG GAME

Komentari kupaca