Refleksologija i masaža stopala u trajanju od 30 minuta!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 600 din. umesto redovne cene od 1200 din. -- Refleksologija i masaža stopala u trajanju od 30 minuta u Kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: pon-pet 14-19h, subotom 09-14h
  • Obavezno zakazivanje dva dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 30.01.2019.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
600 din
Cena pre popusta : 1200 din

Ušteda : 600 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 19 kom

PONUDA JE ISTEKLA

 600 din. umesto redovne cene od 1200 din. -- Refleksologija i masaža stopala u trajanju od 30 minuta u Kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!

   Refleksologija stopala je drevna metoda masaže stopala, koja se zasniva na saznanju da svaki deo tela ima svoju projekciju na površini kože odnosno polja koja su određenim refleksnim mehanizmima povezana s odgovarajućim organima. Refleksna masaža stopala je grana kineske medicine koja se već hiljadama godina uspešno primenjuje ne samo u lečenju već i u dijagnostici i prevenciji raznih oboljenja. U Kini i Šri Lanki, lečenje zasniva na principu energetskog funkcioniranja tela koje je usko povezano s energijom prirode i kosmosa, čiji je čovek sastavni deo. Vitalna energija – či – osnovni je pokretač svih procesa u telu i oko njega, a ima dva različita aspekta (jin & jang) – suprotnosti  koje funkcionišu zajedno uspostavljajući ravnotežu.

Refleksologijom, odnosno, terapijom zona leče se: nesanica  , dijabetes, hipoglikemija ali se i reguliše krvni pritisak. Ova metoda se koristi i za opuštanje, poboljšanje koncetracije i energije tela, pa se naročito preporučuje đacima i studentima. Opšte stanje organizma vrlo brzo se poboljšava, jer sama masaža podstiče bolju cirkulaciju i protok kiseonika u krvi, zatim stimuliše stvaranje limfe koja reguliše izbacivanje štetnih materija iz organizma i utiče na stvaranje ćelija imunološkog sistema.

Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve  potrebne uslove za kvalitetnu i uspešnu masažu!

 Kozmetički salon "Almamons",

Stevana Mokranjca 31,( Salon za Depilaciju je na spratu) Novi Sad!

  _______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Frizersko kozmetički salon Almamons

Stevana Mokranjca 31 , 21000 Novi Sad



Stevana Mokranjca 31, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetički salon Almamons

Komentari kupaca