Parcijalna terapeutska masaža u trajanju od 30 min.!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 390 din. umesto redovne cene od 800 din. -- Parcijalna terapeutska masaža u trajanju od 30 minuta u Kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: pon-pet 14-19h, subotom 09-14h
  • Obavezno zakazivanje dva dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 30.12.2018.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.12.2018.

390 din
Cena pre popusta : 800 din

Ušteda : 410 din

Popust : 51 %

Preuzeto : 14 kom

PONUDA JE ISTEKLA

 390 din. umesto redovne cene od 800 din. -- Parcijalna terapeutska masaža u trajanju od 30 minuta u Kozmetičkom salonu Almamons Stevana Mokranjca 31, Novi Sad!

 

  Terapeutska masaža predstavlja spoj dugih kružnih pokreta, stiskanja sa rukama i laktovima, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Ovom masažom pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, uspešna je kod razbijanja naslaga mlečne kiseline (čvorića), otklanja se stress i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

Trajanje masaže (2x45 min.)Masažu radi profesionalni maser i refleksolog sa iskustvom u ugodnom ambijentu salona koji ima sve  potrebne uslove za kvalitetnu i uspešnu masažu!

 Kozmetički salon "Almamons",

Stevana Mokranjca 31,( Salon za Depilaciju je na spratu) Novi Sad!

  _______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Frizersko kozmetički salon Almamons

Stevana Mokranjca 31 , 21000 Novi SadStevana Mokranjca 31, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetički salon Almamons

Komentari kupaca