750 din.Stomatološka uslugu po izboru --STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MARIĆ -- Bulevar Kralja Petra

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata: 750 din.umesto 2000 din. za stomatološku uslugu po izboru: ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom i poliranje zuba  ili rutinsko vađenje zuba uz anesteziju + besplatan stomatološki pregled u stomatološkoj ordinaciji --STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MARIĆ -- Bulevar Kralja Petra I 28d  u Novom Sadu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti najviše 3 vaučera.
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme: pon-pet. od 13h-20h; subotom od 09-13h;
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  •  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.10.2018.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.10.2018.

750 din
Cena pre popusta : 2000 din

Ušteda : 1250 din

Popust : 63 %

Preuzeto : 23 kom

PONUDA JE ISTEKLA

750 din.umesto 2000 din. za stomatološku uslugu po izboru: ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom i poliranje zuba  ili rutinsko vađenje zuba uz anesteziju + besplatan stomatološki pregled u stomatološkoj ordinaciji --STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MARIĆ -- Bulevar Kralja Petra I 28d  u Novom Sadu!

U "STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJA MARIĆ u zavisnosti od toga šta je Vašim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve što treba da biste imali zdrav osmeh po super ceni. Stomatološke usluge po izboru su:

1. ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili 

2. jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom i poliranje zuba ili

3. rutinsko vađenje zuba uz anesteziju

 + besplatan stomatološki pregled.

        Poseta zubaru većini ljudi predstavlja stres sam po sebi, a čekanje i često visoke cene taj stres dodatno pojačavaju. Popusti 021 imaju dobru vest za Vas,tako što smo obezbedili da Vi kupujući vaučer na sajtu popusti021 u stomatološkoj ordinaciji MARIĆ izaberete ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili jednopovršinsko plombiranje zuba belom plombom ili rutinsko vađenje zuba uz anesteziju  po ceni od 750 din. umesto 2000 din .

Iskoristite ove promotivne cene koje imaju za cilj da Vas uverimo u  kvalitet naših usluga, jer smo ubeđeni da ćete se vraćati sa zadovoljstvom u našu ordinaciju i po završetku promo prodaje!

____________________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!


Stomatološka ordinacija Marić

KRALJA PETRA PRVOG 28-D , 21000 Novi SadKRALJA PETRA PRVOG 28-D, Novi Sad


Dodatne slike : Stomatološka ordinacija Marić

Komentari kupaca