1200 din umesto 2400 din za mesec dana teretane- FIT-LIFE Novi Sad!

Uslovi prodaje

  •  PONUDA OBUHVATA: 1200 din. umesto 2400 din. za mesec dana korišćenja teretane za muškarce i žene svaki dan u periodu od 8-16h  vikendom u toku celog radnog vremena (subota 8-20h, nedelja 12-20h) u Fitnes&spa centru FIT-LIFE, Trg Komenskog 6,(iz Danila Kiša desno, pa ponovo desno) Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Ponuda važi isključivo za nove članove
  • Vaučer važi za jednu osobu
  • Broj telefona za informacije je: 021 2700800; 062/270-808
  • Radno vreme za neograničeno korišćenje teretane: od ponedeljka do petka od 08-16 h, subotom od 08-20h ned 12-20h!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok aktivacije vaučera je do 30.01.2019.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
1200 din
Cena pre popusta : 2400 din

Ušteda : 1200 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 11 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

1200 din. umesto 2400 din. za mesec dana korišćenja teretane za muškarce i žene svaki dan u periodu od 8-16h  vikendom u toku celog radnog vremena (subota 8-20h, nedelja 12-20h) u Fitnes&spa centru FIT-LIFE, Trg Komenskog 6,(iz Danila Kiša desno, pa ponovo desno) Novi Sad!

Fit-Life je fitness i wellness centar u Novom Sadu koji pruža puno zadovoljstvo, relaksaciju i zdrav odnos prema svom telu i umu. Smešten je u širem centru Novog Sada, na mirnom mestu i ušuškanom Trgu Komenskog 6.  

       U prijatnom klimatizovanom ambijentu smešteni su odeljak za fitness i rekreaciju, koji čine teretana i sala za grupne treninge i SPA deo sa saunom, đakuzijem i prostorijama za masažu.

     Pored najsavremenije opreme za teretane i fitnes, naš centar raspolaže i prelepim svlačionicamatuš-kabinama i kafeom u kome možete dodatno da se opustite posle treninga.

   Uz pomoć stručnih saveta naših trenera saznaćete kako da se na zdrav način rešite masnih naslaga, kako da povećate mišićnu masu, poboljšate aerobne sposobnosti, kako zdravo da se hranite, koliko protein,a ugljenih hidrata i masti da unosite, koji program vežbi vam najviše odgovara ili uz pomoć kojih vežbi možete biti super fit! Grupni programi su pažljivo osmišljeni i realizovani-  Pilates, Fit Bike, Zum Bum, Power Fitness, Fit Circuit.  

      Toplo Vam preporučujemo da se posle napornih treninga opustite uz neku od masaža koje imamo u ponudi- masaža sa eteričnim uljima-aromaterapija, anticelulit, antistres, sportska, švedska, indian sculp, lomi-lomi, klasična relaksaciona masaža ili kraljevska,po Vašoj želji. Ostavite sve iza sebe i prepustite se bar na trenutak uživanju i relaksaciji u našem đakuziju.

     Fit-Life tim je tu za vaše zadovoljstvo, dobar izgled, dobro zdravlje i dobro raspoloženje!

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!Fitnes&spa centru FIT-LIFE, Trg Komenskog 6, Novi Sad!

Trg Komenskog 6, 21000 Novi SadTrg Komenskog 6, Novi Sad!


Dodatne slike : Fitnes&spa centru FIT-LIFE, Trg Komenskog 6, Novi Sad!

Komentari kupaca