50% popusta na mesec dana treninga -- REALNI AIKIDO --

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 1500 din. umesto redovne cene od 3000 din. za mesec treniranja-- REALNI AIKIDO --Treninzi se održavaju na tri lokacije po izboru;
  1-   SPENS Novi Sad
  2-  Futog
  3-  Bačka Palanka
 • Jedna osoba može kupiti jedan vaučera za sebe i više vaučera za druge osobe;
 • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju;
 • Ponuda važi samo za nove članove,
 • Vaučer važi za prvi mesec,
 • Kontakt telefon: 065 5891133, 
 •    U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 01.12.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!

Vaučer važi do: 01.12.2018.

1500 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 1500 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 4 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1500 din. umesto redovne cene od 3000 din. za mesec treniranja-- REALNI AIKIDO --Treninzi se održavaju na tri lokacije po izboru;

1-   SPENS Novi Sad
2-  Futog
3-  Bačka Palanka
 

Realni aikido je borilačka veština samoodbrane iz Srbije, i bazira na aikido, džijudžicu i evropskom načinu razmišljanja. Od 2003. godine je zvanično registrovan u međunarodnoj USMA klasifikaciji borilačkih veština. Predstavlja defanzivan, izuzetno fleksibilan sistem odbrambenih tehnika, čije su osnovne karakteristike brzina i pravovremenost reagovanja, uklapanje u protivnikov napad, kontinuitet izvođenja tehnike i potpuna završna kontrola napadača, pomoću specifičnih poluga.

Tvorac realnog aikidoa je Ljubomir Vračarević, 10. dan – soke, koji se borilačkim veštinama bavi od 1969. godine. Nezadovoljan tradicionalnim japanskim aikido, baziranom na tradiciji i filozofiji koje su, po Vračareviću, jednom evropskom čoveku dosta strane, modifikovao je tehnike, korigujući ih sve dok nije za svoj pojam došao do optimalnih rešenja – kako najbrže, najefikasnije i najekonomičnije onesposobiti napadača. Realni aikido je prisutan u obuci telohranitelja i specijalnih jedinica vojske i policije, ali i u rekreativnom treniranju dece i odraslih.

Kao veština samoodbrane bez udaraca i borbe, veoma je primeren deci. U školama realnog aikidoa sa decom od 5-12 godina radi se po posebnom programu «Kroz igru do majstorstva» koji je baziran na razvoju psihofizičkih osobina dece. Vežbe zagrevanja deluju korektivno na držanje i kičmeni stub, poboljšavaju sinhronizaciju pokreta i ukupnu motoriku deteta. Tehnike samoodbrane su prilagođene dečjim mogućnostima, bez teških zahvata koji bi mogli dovesti do povređivanja. Popularnost realnog aikidoa u svetu i otvaranje velikog broja klubova uslovili su osnivanje Svetskog centra realnog aikidoa u Beogradu, 1993, god. koji koordinira rad svih klubova i federacija realnog aikidoa u svetu.

Kupci vaučera nas mogu kontaktirati svaki dan od 9-21h. Neophodno je da nam se najave pre nego što dođu na trening da bi dobili detaljnije informacije šta da ponesu na trening.

Kontakt telefon: 065 5891133

Trenizi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom. Od 19h deca od 5 do 8 godina, od 20h deca od 8 do 14 godina, od 21h odrasli.

_____________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

SPORTSKO UDRUZENJE REALNOG AIKIDOA

SPENS Novi Sad, 21000 Novi SadSPENS Novi Sad


Dodatne slike : SPORTSKO UDRUZENJE REALNOG AIKIDOA

Komentari kupaca