490 din. - Gel lak na rukama!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 490 din. umesto redovne cene od 1500 din. za ojačanje noktiju gel - lakovima u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.01.2020.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
490 din
Cena pre popusta : 1500 din

Ušteda : 1010 din

Popust : 67 %

Preuzeto : 36 kom

PONUDA JE ISTEKLA

490 din. umesto redovne cene od 1500 din. za ojačanje noktiju gel - lakovima u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!

Popusti 021  i frizersko kozmetički salon “Angel “ su za Vas pripremili super ponudu koja će Vam omogućiti da imate lepe i negovane nokte glamuroznog sjaja!


Tretman se radi ekološkim antibakterijskim gelovima

  • Gel lak na rukama
  • Ekološki antibakterijski gelovi
  • Nega noktiju
  • Postojani od 4 do 6 nedelja


   Lepe i nežne ruke su nešto što jednu ženu čine privlačnom i ženstvenom, a jedna od najvažnijih osobina su svakako negovani nokti u bojama koje prate nove modne trendove!

 Imati lepe i negovane nokte nije lako jer nokti zahtevaju mnogo pažnje i vremena stalno turpijanje, skraćivanje a ukoliko dođe do toga da se neki od njih polomi potrebno je mnogo vremena da opet porastu onako kako bismo želeli.

Da Vam se takve neugodne situacije ne bi dešavale idealno rešenje je ojačavanje prirodnih noktiju gel  lakovima!

  Drage naše dame, iskoristite priliku da po ceni od samo 490 din u prijatnom ambijentu gde Vas čeka stručno i ljubazno osoblje, kao i usluga vrhunskog kvaliteta priuštite sebi ojačanje noktiju gel-lakom u boji!

Studio lepote "Angel four"

Raše Radujkova16,

Novi Sad

____________________________________

 U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16,, 21000 Novi Sad




Прикажи Studio "Angel" на већој мапи


Dodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Komentari kupaca