1500 din.--Paket od NEVEROVATNIH 15 Trertmana (5 kavitacija 5 pilinga kavijarom i 5 seruma kavijara(drenaža i razgradnja masnih naslaga))

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 1500 din umesto redovne cene od 10500 din.--Paket od NEVEROVATNIH 15 Trertmana (5 kavitacija 5 pilinga kavijarom i 5 seruma kavijara(drenaža i razgradnja masnih naslaga)) u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!
 • 5x ultrazvučnih kavitacija,
  5x pilinga kavijarom,
  5x aplikacija seruma za mršavljenje na bazi kavijara,
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • Radno vreme: Pon-Sub 10-21h, Ned 11-20h
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2019.
1500 din
Cena pre popusta : 10500 din

Ušteda : 9000 din

Popust : 86 %

Preuzeto : 28 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1500 din. umesto redovne cene od 10500 din.--Paket od NEVEROVATNIH 15 Trertmana (5 kavitacija 5 pilinga kavijarom i 5 seruma kavijara (drenaža i razgradnja masnih naslaga)) u studiju Angel, Narodnog fronta 73 u Novom Sadu!

   Šta je to ultrazvučna kavitacija?

     ## Ultrazvučna KAVITACIJA je najnoviji hit u tretiranju celulita i uklanjanju lokalnih masnih naslaga. Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću koga se uništavaju masne ćelije .

 To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom ( dijetom ili vežbama).To su najčešće: stomak, kukovi,butine,unutrašnji deo kolena,nadlaktice, stražnjica.....Znači oni delovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.

 Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano,na tačno određenim mestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.

 Ovaj mehanizam funkcioniše kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), koje ljudsko telo ne može osetiti.Ultrazvučne talase usmeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, što omogućava i obezbeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi.Ultrazvuk stvara u tkivu mjehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature, usled čega ovi mjehurići explodiraju i masne ćelije pucaju.Nakon razbijanja, masne ćelije odlaze kao trigliceridi u međućelijske prostore i tamo se pomoću enzimskih aktivnosti dele na glicerol i više masne kiseline, koje metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se ta masnoća razgrađuje isto kao i hrana koju unosimo u organizam. Aparat Cavistar klijentima garantuje bezbednost, luksuz i zadovoljstvo, jer je smanjenje obima posle prvog tretmana mnogo vidljivije, upravo zbog limfne drenaže koja je obavezni i sastavni dio tretmana.

 Metoda nije invazivna, ne osećate nikakav bol , samo blago zujanje u ušima i ne postoje neželjeni efekti nakon ovog tretmana.Ono što je obavezno je da obavimo preventivni pregled i razgovor sa osobom, kao meru predostrožnosti i selekciju, kome možemo a kome ne, da radimo KAVITACIJU.

Ovu ponudu koriste podjednako i muškarci i žene,

     Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker) zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku dojenja ili trudnoće.

Pored topljenja masnih naslaga KAVITACIJOM poboljšavamo stanje i izgled celog tijela. Najnovija verzija našeg aparata,koji je kombinacija RFa(radiofrekvence) i ultrazvuka velike snage a niske frekvencije, (što znači dva aparata u jednom),masne naslage topimo a koža izgleda glatka i zategnuta a cirkulacija je mnogo bolja.

 Ovaj tretman preporučujemo i posle porođaja za zatezanje stomaka, zatim posle liposukcije, kad koža ostaje neravna i talasasta. KAVITACIJOM se te neravnine otklanjaju u potpunosti, tako da koža postaje ravna i glatka. Jednim tretmanom KAVITACIJE obim može da bude manji za jedan konfekcijski broj , tj oko 4cm,a kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode i više od toga, i do 6 centimetara.

##Anticelulit serumi kavijara regenerišu kožu svojim aktivnim koji reaguju sa masnim naslagama i potpomažu njihovu razgradnju.

Ovaj serum ubrzava aktivnost ćelija poboljšava cirkulaciju i ima veliku regeneracijsku snagu.

Nakon eliminacije masnih naslaga kavijar ima sve potrebne elemente za vitalnost kože...

 

Studio Angel,

Narodnog fronta 73, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_________________________________


Frizersko kozmetičarski studio Angel

Narodnog fronta 73, 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel на већој мапи


Narodnog fronta 73, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel

Komentari kupaca