Botoks tretman kose sa feniranjem!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 490 din. umesto redovne cene od 1500 din. za Botoks tretman kose sa feniranjem u studiju Angel, Bulevar patrijarha Pavla 14a u Novom Sadu!
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • Radno vreme: Pon-Sub 10-21h, Ned 11-20h,
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
 • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2019.
490 din
Cena pre popusta : 1500 din

Ušteda : 1010 din

Popust : 67 %

Preuzeto : 18 kom

PONUDA JE ISTEKLA

490 din. umesto redovne cene od 1500 din. za Botoks tretman kose sa feniranjem u studiju Angel, Bulevar patrijarha Pavla 14a u Novom Sadu!

  Botox kose, uvođenje aktivnih molekula kao što su Botox i hijaluronska kiselina, otvorilo se čitavo novo polje za kozmetičke proizvode, pogotovo za proizvode za negu kose.

 • Botoks tretman kose
 • Feniranje kose na ravno
 • Hidrira i vraća sjaj kosi
 • Dlaka postaje snažnija i otpornija

U svemiru nege kose novootkrivene tehnologije svakim danom ruše dosadašnje barijere. Ova revolucija može se nazvati Intra-Cylane nova molekula koja deluje u samom jezgru vlakana.
   Intra-Cylane je molekula nadahnuta tehnologijom stakla, koja se tokom isparavanja stvrdnjava u jezgru vlakna kose i na taj način objedinjuje unutarnju strukturu kose.Djeluje na srž vlakna i pomaže u popunjavanju unutrašnjosti kose. Kada molekula dođe u kontakt s vlaknima kose, oblikuje se prema unutarnjoj strukturi kose te prodire dovoljno duboko da bi stvorila fleksibilan, ali dovoljno jak sastav koji podupire vlakna te sprečava njihovo urušavanje. Vlaknima je pružena dugotrajna zaštita.

PROMO CENA/ 490din umesto 1500din LOREAL Botox kose sa pranjem i feniranjem/

_____________________________

   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_____________________________
Frizersko kozmetičarski studio Angel

Bulevar patrijarha Pavla 14a , 21000 Novi SadПрикажи Studio Angel, Somborski bulevar 14 на већој мапи


Bulevar patrijarha Pavla 14a,
Novi SadDodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel

Komentari kupaca