DVORCI Dunđerski, Fantast i EČKA

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za Jednodnevni izlet DVORCI Dunđerski, Fantast i  EČKA u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Termin putovanja: 16.02.2019.
  • Polazak iz Novog Sada 
  • Obavezna je najava unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Nakon dobijanja vaučera iznos od 1200 din. plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”,
  • Vaučer važi do: 16.02.2019.
100.00 din

Preuzeto : 6 kom

PONUDA JE ISTEKLA

100 rsd. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za Jednodnevni izlet DVORCI Dunđerski, Fantast i  EČKA u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!


DVORCI DUNĐERSKI, FANTAST I  EČKA

16.02.2019.

jednodnevni izlet

 

                Priča o usamljenim, bajkovitim mestima za luksuzno stanovanje, odmor i zabave nekadašnjih veleposedničkih, vojnih, trgovačkih i zanatskih porodica tadašnje Austrougarske monarhije koja će verovatno zauvek ostati tajna za sve nas, uprkos svojoj lepoti i inspirativnosti, a sve zbog nedostatka pisanih dokumenata. Dvorci i letnjikovci Vojvodine nastajali su tokom XVIII, XIX i početkom XX veka, pa su prema tome i stilovi građenja ovih objekata različiti i pripadaju prelaznom periodu od baroka do klasicizma. Bogatstvo graditeljskog, istorijskog, kulturnog, ekonomskog i turističkog nasleđa, zasnovano je na raznovrsnosti kulturnih dobara, u čemu dvorci i letnjikovci Vojvodine, kao i njihovi parkovi imaju posebno mesto.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Novog Sada u 8 časova sa parkinga kod lokomotive kod železničke stanice. Vožnja  do Kulpina i obilazak Dvorca Dunđerskih kojeg je od porodice Stratimirović otkupio veleposednik Lazar Dunđerski (jedan od najčuvenijih među 80 kaštela, letnjikovaca i tvrđava u Vojvodini, u kome je snimljena serija "Sva ta ravnica", a koji je od 1993. godine Poljoprivredni muzej,  jedinstvena ustanova tog tipa u regionu, okružen je parkom površine četiri hektara, koji je takođe spomenik prirode). Put se nastavlja prema Bečeju i poseta dvorcu Fantast, imanja veleposednika Bogdana Dunđerskog. koji je bio, bez sumnje, najzanimljivija ličnost pomenute porodice i vlasnik čuvenog dvorca, danas poznatog kao „Fantast”. Slobodno vreme u Bečeju, šetnja i uživanje na keju Tise. Fakultativni ručak. Preko Zrenjanina stižemo do kaštela Ečka. Pustaru Ečku je na licitaciji komorskih dobara kupio Luka Lazar 1781. godine. Na pustari je osnovao naselje i izgradio crkvu za stanovnike naselja, odnosno za podanike na imanju. Dvorac je početkom XIX veka u tzv. engleskom stilu izgradio Lukin sin Agošton Lazar. Imanje i dvorac je 1870. godine otkupio grof Feliks Ornonku.Kaštel je sada hotel sa 4*. Poseta najstarijoj crkvi u Vojvodini građenoj 1713. godine. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 1.200  rsd uz vaučer

 

Aranžman obuhvata: 
- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
- obilazak dvorca Kulpin, Fantast, Ečka  
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:
- individualne troškove
- ručak 800 din (domaća supa, rinflajš sa crvenim sosom, glavno jelo, salata i desert) prijave u agenciji, plaćanje vodiču
-ulaznicu za sve dvorce 300 din, plaća se vodiču 
*Napomena: u slučaju promene cena ulaznica, agencija ima pravo korekcije istih.

 

*Usled nedovoljnog broj prijavljenih, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana 5 dan pred put.

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika

Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE ”GLOBUS TURS PLUS”, NOVI SAD, DUNAVSKA 13

021/3823107

____________________________________

 U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

____________________________________DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca