Mesec dana neograničene teretane za žene uz besplatno korišćenje power plate --Boom Lady Gym--Izaberite termin koji Vam najviše odgovara!

Uslovi prodaje

  •  PONUDA OBUHVATA: 990 din.umesto redovne cene od 2500 din. za Mesec dana neograničene teretane za žene uz besplatno korišćenje power plate u Boom Ladys Gym, Braće Lučić 25, Novi Sad--Izaberite termin koji Vam najviše odgovara!
  • Ponuda važi isključivo za nove članove;
  • Vaučer važi za jednu osobu;
  • Možete kupiti jedan kupon za sebe i jedan na poklon:
  • Radno vreme: pon - pet 14-22h, sub 12-20h i nedelja neradna
  • Kontakt telefon ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  •    U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok aktivacije vaučera je do 30.01.2020.
990 din
Cena pre popusta : 1800 din

Ušteda : 810 din

Popust : 45 %

Preuzeto : 24 kom

PONUDA JE ISTEKLA

990 din.umesto redovne cene od 2500 din. za Mesec dana neograničene teretane za žene uz besplatno korišćenje power plate u Boom Ladys Gym, Braće Lučić 25, Novi Sad--Izaberite termin koji Vam najviše odgovara!!
 
Mesec dana teretane, svaki dan, neograničeno vreme korišćenje teretane
    U teretanu dolazite po svom izboru
    Najkompletniji trening celog tela, koji uključuje rekvizite.
    Treningom se povećavaju: snaga, izdržljivost, brzina, fleksibilnost i obim pokreta, mišićna izdržljivost i snaga kardiovaskularnog sistema..
    Trening se održava u sali teretane.

Boom Ladys Gym,
Braće Lučić 25,
Novi Sad,


_______________________________________
   U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!Boom Lady Gym

Brace Lucic 25, 21000 Novi SadBrace Lucic 25, Novi Sad


Dodatne slike : Boom Lady Gym

Komentari kupaca