Jednodnevni izlet čudu prirode u Srbiji - ĐAVOLJA VAROŠ- 18.05.2019. Polazak iz Novog Sada i Beograda!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 100 din. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za posetu čudu prirode u Srbiji - ĐAVOLJA VAROŠ  18.05.2019. po ceni od 2000 din. za polazak iz Beograda, ili za 2700 din. za polazak iz Novog Sada u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polazak iz Novog Sada i Beograda,
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svih  7 dana u nedelji  i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
100.00 din

Preuzeto : 3 kom

PONUDA JE ISTEKLA

100 din. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za posetu čudu prirode u Srbiji - ĐAVOLJA VAROŠ 18.05.2019. po ceni od 2000 din. za polazak iz Beograda, ili za 2700 din. za polazak iz Novog Sada u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!

ĐAVOLJA VAROŠ

JEDNODNEVNI IZLET

                           

           18.05.2019.

Đavolja Varoš:

Spomenik prirode „Đavolja Varoš“ nalazi se na jugu Srbije, 27 km jugoistočno od Kuršumlije, a 89 km jugozapadno od Niša. Od Beograda je udaljen 288 km. Ovaj prirodni spomenik čine dva, u svetu retka, prirodna fenomena: zemljane figure, kao specifični oblici reljefa koji u prostoru deluju vrlo atraktivno, i dva izvora jako kisele vode sa visokom mineralizacijom.

Ova dva u svetu retka prirodna fenomena posmatrana zajedno „Đavolju Varoš“ čine pravim svetskim čudom prirode. Atraktivnost dva neviđena čuda prirode dopunjuju okolni prirodni ambijent koji oko zemljanih figura deluje surovo, skoro mistično, a u širem okruženju živopisno i pitomo, kao i ostaci naselja, stare crkve, groblja i nekoliko zanimljivih rudarskih jama.

Lokalitet „Đavolja Varoš“ je stavljen pod zaštitu države još 1959. godine, a 1995. godine je Uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za prirodno dobro od izuzetnog značaja i stavljen u prvu kategoriju zaštite - SPOMENIK PRIRODE. Ukupno je zaštićeno 67 ha površine. Trenutno se kod vlade RS nalazi zahtev za zaštitu 1014 ha.

PROGRAM PUTOVANjA:

Polazak iz Novog Sada u 06:00h sa parkinga kod Lokomotive. Polazak iz Beograda u 07:30h sa parkinga Kombank arene, severna strana kod lopte.Vožnja sa usputnim pauzama do lokaliteta Đavolja varoš. Nakon dolaska na lokalitet Đavolja varoš razgledanje sa stručnim vodičem. Posle obilaska Đavolje varoši, mogućnost predaha u etno restoranu “Dva ambara”. Sledi polazak za Novi Sad, Beograd, Kragujevac i Jagodinu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

CENA: Novi Sad 2.700,00 rsd

         Beograd 2.000,00 rsd

         

Aranžman obuhvata:


- Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
- Pratilac grupe

-Usluge lokalnog vodiča


 

 

 

Aranžman ne obuhvata:


- Ulaznice: 400,00 rsd

- Rucak u restoranu “Dva ambara”

- Individualne troškove putnika

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE "GLOBUS TURS" NOVI SAD, DUNAVSKA 13,

TEL 021/382-31-07

___________________________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

________________________________________________


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca