HERCEG NOVI – TREBINJE – VIŠEGRAD - ANDRIĆGRAD 26.04 – 29.04.2019. (2 noćenja + prevoz) Polazak iz Novog Sada i Beograda!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman turističke agencije “Globus Tours”Dunavska 13, Novi Sad za putovanje HERCEG NOVI – TREBINJE – VIŠEGRAD - ANDRIĆGRAD  26.04 – 29.04.2019. za 70 evra (2 noćenja + prevoz)!!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Polazak iz Novog Sada i Beograda
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana (u dinarskoj protuvrednosti) plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Bukiranje mesta odmah po dobijanju vaučera,
  • Obavezna rezervacija mesta unapred odmah po dobijanju vaučera
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
200.00 din

Preuzeto : 28 kom

PONUDA JE ISTEKLA

200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman turističke agencije “Globus Tours”Dunavska 13, Novi Sad za putovanje HERCEG NOVI – TREBINJE – VIŠEGRAD - ANDRIĆGRAD  26.04 – 29.04.2019. za 70 evra (2 noćenja + prevoz)!!


HERCEG NOVI – TREBINJE – VIŠEGRAD - ANDRIĆGRAD

 

 

26.04 – 29.04.2019.
4 dana / 2 noćenja

 

Polasci iz Novog Sada i Beograda

 

 

Herceg Novi se nalazi između najviše planine dinarskog masiva, Orjena (1.895 m) i ulaza u jedan od najlepših zaliva sveta, Boku Kotorsku. U njemu su se susretale i ukrštale različite civilizacije što je ostavilo duboki trag na njegov današnji izgled. Već prvi pogled na Stari grad otkriva niz zidina sa visokim i snažnim kamenim tvrđavama i kulama. U samom gradu i njegovoj neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo objekata od istorijskog, kulturnog i verskog značaja. Trebinje je drevni prekrasan grad na obalama reke Trebišnjice, koja teče kroz njegov centar. Trebinje koliko je lepo pomalo bajkovito i veoma šarmantno, najbolje se vidi sa brda Crkvine na kojem se nalazi Hercegovačka Gračanica, manastir koji je urađen kao verna kopija istoimenog kosovskog manastira. Višegrad je grad nobelovca Ive Andrića, poznat zahvaljujući romanu “Na Drini ćuprija”. Grad koji je prepoznatljiv po reci Drini, ribolovcima i drinskoj mladici, drugom po veličini rečnom kanjonu u Evropi i krstarenjima turističkim plovilima

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (Petak, 26.04.2019) – Novi Sad – Beograd – Nikšić - Herceg Novi

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na Železničkoj stanici u 20.00h. Polazak iz Beograda sa parkinga KOMBANK arene u 22.00h. Nastavak vožnje preko Čačka, Užica, Nikšića do Herceg Novog sa usputnim pauzama radi odmora grupe i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

 

2. DAN (Subota, 27.04.2019) – Herceg Novi

Dolazak u Herceg Novi u jutarnjim časovima, smeštaj u sobe u Vili “Arnaut” u Herceg Novom. Slobodno vreme. Noćenje.

 

3. DAN (Nedelja, 28.04.2019) – Herceg Novi – Trebinje– Herceg Novi

Nakon ustajanja priprema za polazak na fakultativni izlet u Trebinje sa posetom manastirima Gračanica i Tvrdoš sa strucnim vodicem. Slobodno vreme za razgledanje. U popodnevnim časovima povratak u Herceg Novi. Slobodno vreme. Noćenje.

 

4. DAN (Ponedeljak, 29.04.2019) – Herceg Novi – Višegrad - Andrićgrad - Beograd – Novi Sad

Buđenje, Napuštanje smeštaja. Polazak za Višegrad i Andrićgrad u 10h. Poseta i obilazak Višegrada i Andrićgrada. Nakon toga slobodno vreme u trajanju od 1,5-2 sata za šetnju, degustaciju specijaliteta i predah. Nakon obilaska polazak za Beograd i Novi Sad. Dolazak u Beograd I Novi Sad u kasnim večernjim časovima.

 

 

CENA ARANŽMANA: 70 EUR – 8.500,00 rsd.  uz vaučer

 

 

 

 

Aranžman obuhvata:

- Vožnja autobusom visoke turisitičke klase na navedenim relacijama;

- 2 noćenja u vili Arnaut u 1/2 i 1/3 sobama;
-Boravišnu taksu

- Obilaske prema programu;

- Pratilac grupe;

-Troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

Aranžman ne obuhvata:

-Individualne troškove putnika

-Fakultativni izlet u Trebinje, u manastire Gračanica i Trvdoš – 10 eur, plaća se vodiču u autobusu

 

Uslovi i način plaćanja:

-prilikom rezervacije minimum 40%, a ostatak 10 dana pre putovanja;

-u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po prodajnom kursu Banca Intesa

 

Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika.

Minimum za realizaciju fakultativnog izleta minimum 20 putnika.

 

Napomena: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornosti za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE ”GLOBUS TURS PLUS”, NOVI SAD, DUNAVSKA 13

021/3823107


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca