Tvrđava GOLUBAC – Manastir Tumane - Srebrno jezero 20.10.2019. - jednodnevni izlet -Polasci iz Novog Sada i Beograda

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 200 din. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana za 2.300 dinara- Tvrđava GOLUBAC – Manastir Tumane - Srebrno jezero 20.10.2019. - jednodnevni izlet -Polasci iz Novog Sada i Beograda u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Polazak iz Novog Sada i Beograda,
  • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
  • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Globus Tours”,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svih  7 dana u nedelji  i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
200.00 din

Preuzeto : 14 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

200 din. Vaučer kojim ostvarujete mogućnost kupovine aranžmana- Tvrđava GOLUBAC – Manastir Tumane - Srebrno jezero   20.10.2019. - jednodnevni izlet -za 2.300 dinara -Polasci iz Novog Sada i Beograda u organizaciji turističke agencije  GLOBUS TOURS  iz Novog Sada

TVRĐAVA GOLUBAC -  MANASTIR TUMANE -
SREBRNO JEZERO

 

 

 

Jednodnevni izlet

 

 

 

20.10.2019.

 

 

 

Polasci iz Beograda i Novog Sada

 

 

 

 

 

 

 

Ostaci srednjovekovnog grada Golupca nalaze se na desnoj obali Dunava, na najnepristupačnijem mestu koje predstavlja ulaz u Đerdapsku klisuru. Sam prostor tvrđave pripada Nacionalnom parku Đerdap i u okviru je prirodnog rezervata pod nazivom Golubački grad. Manastir Tuman nalazi se na devet kilometara udaljenosti od Golupca, u podnožju golubačkih planina, okružen šumom, na levoj obali Tumanske reke, što samoj svetinji daje posebnu lepotu. Srebrno jezero je veštačko jezero na desnoj obali Dunava i predstavlja njen nekadašnji rečni rukavac koji je danas zatvoren dvema branama. Nalazi se na području Braničevskog okruga u istočnoj Srbiji, na dva kilometra od Velikog Gradišta.

 

 

 

Program putovanja:

 

Polazak autobusa iz Novog Sada, sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici u 07:00h, iz Beograda sa parkinga ŠTARK ARENE (severna strana kod lopte) u 08:30h. Nastavak vožnje do tvrđave Golubački grad. Obilazak sa stručnim vodičem. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Putovanje nastavljamo ka manastiru Tumane. Obilazak manastira. Nastavak vožnje do Srebrnog jezera. Po dolasku, lagana šetnja obalom jezera uz pratnju vodiča. Slobodno vreme za ručak i individualne aktivnosti. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd i Novi Sad. Dolazak u Beograd i Novi Sad u kasnim večernjim časovima.

 

 

 

CENA ARANŽMANA: 2.300,00 rsd uz vaučer

 

                                   

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 

- Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),

 

- Razgledanja i obilaske prema programu,

 

- Usluge pratioca grupe tokom putovanja,

 

- Troškove organizacije putovanja.

 

 

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 

- Ulaznicu za Golubačku tvrđavu,

 

- Individualne troškove putnika

 

Način plaćanja: plaćanje u gotovini do polaska.

 

Rok za prijavu: do popune mesta.

 

Opšte napomene:

 

-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska;

 

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, gužve u gradu i lokalitetima,...);

 

-Organizator putovanja zadržava pravo izmene izvođenja pojedinih sadržaja u programu;

 

-Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih isprava;

 

-Ovaj Program putovanja predstavlja predugovorno obaveštenje;

 

 

 

Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene u slučaju promena u kursu razmene valute ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja (promena cene aerodromske takse, uvođenja novih ili izmene postojećih)..

 

U skladu sa članom 79. Zakona u turizmu, za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.  Osoba zadužena za prijem reklamacija: Marko Gojković; Dunavska 13, Novi Sad; tel. 021/382-31-07; mejl: nsglobustours@gmail.com

 

Program je rađen na bazi od minimum 40 punoplatežnih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo da koriguje cenu ili otkaže putovanje 5 dana pre otpočinjanja aranžmana.

 

                    

Uz ovaj program važe svi Opšti uslovi putovanja agencije „GLOBUS TURS PLUS” - Novi Sad, Dunavska 13            

 

 

 

INFORMACIJE I  REZERVACIJE «GLOBUS TURS PLUS» NOVI SAD; TELEFON  021/3823107Program br. 1 – Tvrđava Golubac-Manastir Tumane-Srebrno jezero od 23.05.2019.


DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Dunavska 13 , 21000 Novi SadDunavska 13, Novi Sad


Dodatne slike : DOO GLOBUS TOURS NOVI SAD

Komentari kupaca