Banja Mako -(05.07.2020.) i (26.07.2020.)- Jednodnevni izlet i prevoz za 100 din i 1199 din!

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA : 100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Lavli Travel" Budimska 7, Beograd za Jednodnevni izlet u banju Mako za 1199 din.!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Polazak iz Beograda (iz Novog Sada na Temerinskoj petlji kod okretnice autobusa broj 5)
 • Termini Polazaka:
 •  05.07.2020. 
 • 26.07.2020.
 • Obavezna rezervacija mesta odmah po dobijanju vaučera na broj tel: 011/3290 988
 • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana od 1199 din. plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
 • Radno vreme agencije od ponedeljka do petka od 09h-19h i subotom od 10h-14h
 • Polazak iz Beograda i Novog Sada (na Temerinskoj petlji kod okretnice autobusa broj 5)
 • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima organizatora putovanja “Lavli Travel”,

Srećan put!

100.00 din

Preuzeto : 23 kom

PONUDA JE ISTEKLA

100 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Lavli Travel" Budimska 7, Beograd

za Jednodnevni izlet u banju Mako za 1199 din.!

TERMINI POLASKA:

05.07.2020.

26.07.2020.


 

VAŽNA INFORMACIJA- Agencija dva dana pred putovanje šalje putnicima SMS obaveštenje, sa informacijom o mestu i vremenu polaska. U koliko ne dobijete SMS jedan dan pre putovanja, molimo Vas da kontakirate agenciju. SMS se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.


 • Banja Mako
 • Jednodnevni izlet
 • Prevoz turističkim autobusom
 • Usluge pratioca grupe

Banja Mako u sklopu svog turističkog kompleksa nudi dosta atrakcija za različite kategorije gostiju. Trenutno raspolaže sa pokrivenim i otkrivenim bazenom, toboganom, delom za saune (intimna, aroma, herba, svetlosna, solna i hagymatikum sauna), ledenim bazenom, školom plivanja odnosno zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, velnesima kao i prostorom posebno prilagodjenim deci mlađeg uzrasta i majkama sa bebama. Za mlade je između ostalog u ponudi i rekreativni deo sa prostorijama za bilijar, kartanje, stoni tenis, stoni fudbal, poker i drugo. U sklopu objekta nalazi se restoran sa delom za ručavanje, gde gosti mogu uživati u pauzi za topao domaći ručak, kafu, torte i kolače. Osim restorana tu je bar za uživanje koji nudi ukusne voćne koktele, sendviče i poslastice.

Banja Hagymatikum se nalazi u mestu Mako na samo 30-tak km od Segedina.Epitet banja nad banjama u Mađarskoj dobila je na osnovu jedinstvenog objekta izuzetne ambijentalne vrednosti otvorenog u januaru 2012.g. u samom centru mesta. Pored ovoga, znamenitosti Makoa su Gradska kuća, barokna crkva Sv. Ištvana i hotel Korona. Banja Mako u sklopu svog turističkog kompleksa nudi dosta atrakcija za različite kategorije gostiju. Trenutno raspolaže sa pokrivenim i otkrivenim bazenom, toboganom, delom za saune (intimna, aroma, herba, svetlosna, solna i hagymatikum sauna), ledenim bazenom, školom plivanja odnosno zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, velnesima kao i prostorom posebno prilagodjenim deci mlađeg uzrasta i majkama sa bebama. Za mlade je između ostalog u ponudi i rekreativni deo sa prostorijama za bilijar, kartanje, stoni tenis, stoni fudbal, poker i drugo. U sklopu objekta nalazi se restoran sa delom za ručavanje, gde gosti mogu uživati u pauzi za topao domaći ručak, kafu, torte i kolače. Osim restorana tu je bar za uživanje koji nudi ukusne voćne koktele, sendviče i poslastice.

Plan putovanja:   Polazak iz Beograda oko 05.30 časova.  Dnevna vožnja preko Novog Sada, Subotice uz kraću pauzu do graničnog prelaza Horgoš. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Nastavak putovanja ka Beogradu.  Dolazak u kasnim večernjim časovima. 

Cena aranzmana uključuje:  prevoz turističkim autobusom / minibusom (AC, dvd) turistički pratilac troskove organizacije i vođenje puta

Cena aranzmana ne uključuje:  lične troškove putnika ulaznicu za banju – 1000 forinti (trenutna cena - otvoreni su samo spoljni bazeni) doplata za saunu - 1200 forinti (nije u funkciji) ostale troškove koji nisu navedeni u programu putno I zdrastveno osiguranje 120,00 din

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Lavli travel D.o.o. od 01.01.2020. Licenca OTP 3/2020, kategorije A 40 od 21.01.2020. Cenovnik br: 2 od 16.06.2020. IE-7/2020

 • Lavli Travel

  Budimska 7,
  Beograd, Srbija

  www.lavli.rs

  _____________________________

    U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  _________________________________

Turistička Agencija LAVLI TRAVEL

Budimska 7 , 11000 BeogradBudimska 7, 11000 Beograd


Dodatne slike : Turistička Agencija LAVLI TRAVEL

Komentari kupaca