Ultrazvučni pregled regije po izboru - Dom Zdravlja-Vizim- Šajkaška 37, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1290 din. umesto redovne cene od 3000 din. za Ultrazvučni pregled regije po izboru u Domu zdravlja "Vizim" Šajkaška 37, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezne rezervacije  unapred na brojeve telefona Call centre: 021 2102777 i 011 7857777
  • Radno vreme: pon-pet od 07-20h, subotom 08-18h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno je da otkažete minimum dan ranije, u suprotnom vaš kupon će se smatrati iskorišćenim
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.01.2020.
1290 din
Cena pre popusta : 3000 din

Ušteda : 1710 din

Popust : 57 %

Preuzeto : 27 kom

PONUDA JE ISTEKLA

1290 din. umesto redovne cene od 3000 din. za Ultrazvučni pregled regije po izboru u Domu zdravlja "Vizim" Šajkaška 37, Novi Sad!
  • Ultrazvuk regije po izboru
  • Štitna žlezda ili Abdomena (Podrazumeva pregled sledećih organa: jetra, žučna kesa, pankreas, slezina, bubrezi, abdominalna aorta)

 

Ultrazvuk regije po izboru, i to abdomena ili štitne žlezde za 1.290 din u Domu zdravlja Vizim.

Ultrazvuk abdomena je metoda koja ima za cilj da sagleda veličinu, strukturu solidnih organa abdomena i eventualno prisutne patološke promene na njima.

Priprema za ultrazvučni pregled abdomena podrazumeva gladovanje 5-6 sati pre pregleda uz unos obične vode i to najmanje 5-6 čaše vode 90 minuta pre pregleda. Podrazumeva pregled sledećih organa: jetra, žučna kesa, pankreas, slezina, bubrezi, abdominalna aorta.

Ultrazvuk štitaste žlezde je neizostavna dijagnostička metoda praktički svih bolesti štitnjače, od difuznih bolesti i upala, do različitih nodoznih promena, cisti i tumora. Prilikom pregleda sagledava se veličina, struktura štitaste žlezde, prokrvljenost i ehogenost eventualno prisutnih nodoznih promena i cisti.

Dom zdravlja Vizim je savremeni medicinski sistem koji je sa svojim opštim i specijalističkim ordinacijama spreman da odgovori na sve zahtevenaših pacijenata, a zaposleni Doma zdravlja će učiniti sve da poseta lekaru bude prijatno zadovoljstvo.

Ono što ih izdvaja od ostalih je ne samo kvalitet i ime već i ljubazno osoblje, visoko školovani doktori i medicinske sestre. Dođite i sami se uverite! Njihov cilj je da Vi budete zadovoljni!


 https://www.vizim.co.rs/

 Dom Zdravlja Vizim

Šajkaška 37, Novi Sad

_____________________________

Od svih grupnih kupovina samo kod nas je PostFin besplatan!!!

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja --PostFin-- samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-
- BEZ PROVIZIJE
- BEZ popunjavanja uplatnice
- VAUČER STIŽE za10 min..

PITANJE POSTAVLJENO DANA 15/10/2019godine u 05:38:03 časova

Poštovanje,da li može da se radi i uz bubrega? Hvala unapred

ODGOVOR NA PITANJE

Da, možete!


Dom zdravlja

Šajkaška 37, 21000 Novi SadŠajkaška 37, Novi Sad


Dodatne slike : Dom zdravlja

Komentari kupaca