3000 din. Brazilsko ispravljanje kose keratinom + šišanje i feniranje -Salon Bombshell - Branimira Ćosića 15, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 3000 din.umesto redovne cene od 6000 din. za Brazilsko ispravljanje kose  keratinom + šišanje i feniranje  --Salon Bombshell -- Branimira Ćosića 15, Novi Sad!
  • Radno vreme: pon-pet 09-19h, subotom 09-14h
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.09.2019.
3000 din
Cena pre popusta : 6000 din

Ušteda : 3000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 4 kom

PONUDA JE ISTEKLA

3000 din.umesto redovne cene od 6000 din. za Brazilsko ispravljanje kose  keratinom + šišanje i feniranje  --Salon Bombshell -- Branimira Ćosića 15, Novi Sad!


Šta je keratin?

  Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlažnosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlažnost. Keratin je generalno odgovoran za čvrstinu i otpornost kose , dok je njena prirodna vlažnost u glavnom odgovorna za elastičnost, fleksibilnost, mekoću i njen prirodni, zdrav izgled. Na žalost, ispravljivači kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagadjenost, hemikalije u bazenima pa čak i svakodnevno tretiranje kose kao sto je česljanje mogu da unište nivo keratina i vlažnosti u kosi.

 Brazilski keratinski tretman je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamenjujuci njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa.Ovaj napredni tretman proizvodi keratnske nanomolekulue koje preobrazava u mikro granule koje su zatim ucesljane u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

 

 Vaša kosa ce izgledati i na dodir ce biti suva, slamasta i bez sjaja. Ako bi smo pazljivo pogledali nasu kosu pod mikroskopom videli bi ispucale, razdvojene delove, pa cak i manje otvore na dlaci. Pomakom u naprednoj nanotehnologiji, naucnici u Brazilu su otkrili potpuno novi i trajni tretman kose koji moze da ‘vrati vreme unazad’ i obnovi strukturu vase kose vrativsi joj izgled koji je priroda originalno podarila: mekana, sjajna i zdrava.

Brazilski tretman koristi nanomolekularni keratin, molekuli toliko mali da je moguce staviti milione njih na vrh igle. Neverovatno fini i mocni molekuli keratina ulaze duboko u ostecene delove kose ispunjavajuci ih u potpunosti. Molekuli su zatim pricvrsceni za kosu sa drugim delovima kore dlake formirajuci trajni, pripadajuci keratin, bas kao prirodni. Rezultat je lepa, mekana i svilenkasta kosa superiornog izgleda i neverovatnog sjaja. Kosa momentalno postaje zdravija i laksa za odrzavanje.

 Brazilski keratinski tretman bukvalno vraća život Vašoj kosi. Obnova kose nakon prvog tretmana je u proseku 80% uspešna, 90% nakon drugog i 100% nakon treceg nanošenja. Ovaj tretman koristi isti protein keratina koji se nalazi u kosi, ali u manjoj velični, koji je onda pričvršćen za strukturu kose zarad njenog trajnog oporavka.

  Brazilski keratinski tretman je jednostavno najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svetu. Ova nova vrsta tehnologije je uspešna na svim vrstama kose ali najveći rezultati su postignuti na ekstremno oštećenoj kosi.

-Salon Bombshell-
Branimira Ćosića 15
Novi Sad

 ________________________________

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h ) i to BEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

________________________________

FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON BOMBSHELL

Branimira Ćosića 15, 21000 Novi SadBranimira Ćosića 15, Novi Sad


Dodatne slike : FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON BOMBSHELL

Komentari kupaca