RETREAT I MEDITACIJA NA BOSANSKIM PIRAMIDAMA -SARAJEVO- 3 DANA-2 NOĆENJA - polazak: 27-30.08.2020.

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "Aqua TRAVEL" 
  za putovanjeSARAJEVO I BOSANSKE PIRAMIDE za 69 evra (dva noćenja + autobuski prevoz)!
 • Termin putovanja: polasci:  27-30.08.2020.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu,
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Obavezna najava odmah po dobijanju vaučera radi rezervacije mesta na brojeve tel: 
 • 011/32-33-652; 011/ 30-37-652; 011/ 655-03-82 ili na mail  office@aquatravel.rs
 • Nakon dobijanja vaučera iznos aranžmana u dinarskoj protuvrednosti plaćate u agenciji lično ili putem uplate na žiro račun,
 • Prilikom korišćenja vaučera obavezujete se na slaganje sa opštim uslovima agencije “Aqua travel”,
 • U saradnji sa POŠTAMA Srbije uveli smo još jedan način plaćanja PostFin ( BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru Pošte predate poziv na broj koji ste dobili prilikom naručivanjavaučera sa našeg sajta. Vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
200.00 din

Preuzeto : 4 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

200 din. Vaučer kojim ostvarujete aranžman agencije  "AQUA TRAVEL" 

za RETREAT I MEDITACIJA NA BOSANSKIM PIRAMIDAMA za 69 evra

Polazak iz Beograda i Novog  Sada,

SARAJEVO I BOSANSKE PIRAMIDE

3 DANA-2 NOĆENJA 


polazak:  27-30.08.2020.

Jeste li čuli za Bosansku dolinu piramida? Dopustite da Vas upoznamo sa ovim neobičnim građevinama koje se nalaze u mestu Visoko na svega 30-ak kilometara od Sarajeva. Bioenergetske piramide, koje su otkrivene 2005.godine, imaju neverovatne sličnosti sa egipatskim. Brdo Visočica ili kako se još naziva “Piramida Sunca” vekovima je ostala poznata kao brdo kraljeva, jer je u srednjem veku na njenom vrhu stajao kraljevski grad.

Pozivamo Vas da krenete sa nama na ovo jedinstveno putovanje, na kome ćemo zajedno istraživati čudesne piramide Sunca, Meseca, Zmaja, Ljubavi - na mestu za koje se veruje da je najstariji monumentalni kompleks na planeti…

Meditirajte sa nama u Bosanskim piramidama- najvećem svetskom kompleksu piramidalnih građevina. Otkrivene su slučajno, kada je čuveni arheolog i antropolog dr.sci. Semir Osmanagić dolazeći u muzej u mestu Visoko,  primetio čudan oblik brda koje podsećaju na piramide. On je brdo Visočica nazvao Bosanskom “Piramidom Sunca”  (sa visinom od 220 metara, veća je od Keopsove piramide), brdo Plješevica postalo je "Piramida Meseca" (190 metara visine), potom“Piramida Zmaja” (Buci) od 90 metara visine, uzvišenja “Hrama Majke Zemlje” (Krstač) i “Piramida Ljubavi” (Cemerac).

Istražite podzemne  lavirintime “Ravne”, koje se sastoje se od mreže podzemnih tunela i prostorija čiju najveću vrednost čine visoke koncentracije negativnih jona i originalna Šumanova rezonanca od 7.83Hz. Joni omogućavaju telu da se psihički i fizički revitalizuje, zbog čega je napravljen izolovani prostor u kome je posetiocima dozvoljen boravak u cilju poboljšanja zdravlja. Posetioci takođe mogu boraviti u posebnim energetsko-potentnim tačkama, Mega – keramičkom bloku K2, kao i u lekovitoj prostoriji sa najvećom koncentracijom negativnih jona.

Obiđite arheološke iskopine na severnoj strani “Piramide Sunca” i prošetajte po uređenom šumskom predelu Ravne 2, na kome su smeštene platforme za jogu i meditaciju, koncertna bina sa prirodnim amfiteatrom, kameni geometrijski krugovi, megalitni blokovi, park kugli, spiralni vrt i mnogi drugi neobični sadržaji.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan   NOVI SAD/BEOGRAD-VISOKO

Polazak autobusa iz Beograda je sa dogovorenog mesta u 23.30h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 00.30h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Noćna vožnja kroz Srbiju prema Visokom sa usputnim pauzama zbog odmora.

 

2. Dan   VISOKO–TUNELI RAVNE–PARK RAVNE 2–PIRAMIDA MESECA

Smeštaj u hotel u prepodnevnim časovima. Kratak odmor. Odlazak u tunele ravne i obilazak tunela sa lokalnim vodičem ili meditacija. Odlazak u “Arheološko-turistički park Ravne 2” –.obilazak po instalacijama u parku 'Ravne 2': 'Pojačivač aure', 'Ona', 'Labirint energije', 'Piramidalna mašina za prosvjetljenje', 'Zagrli drvo', 'Heksagonalna meditacijska bina', Kamene kugle, Meditacija 'Budi drvo', 'Labirint za pročišćenje', Spiralna botanička bašta, Geopunkturni krug, 'Labirint ljubavi', HUESA piramida. Po završetku  učenje i praktikovanje osnovog yoga disanaja a zatim grupna meditacija. Deljenje iskustva, onog što smo osetili, doživeli prilikom meditacije, disanja, rada sa energijom u tunelima Ravne 1 i Ravne 2. Slobodno vreme  za individualne aktivnosti...... Odlazak  na piramidu meseca. Obilazak, osnovne yoga vežbe, disanje i meditacija. Mogućnost organizovanja obroka ( večere ) u restoranu na samoj piramidi meseca uz kafu čaj ili rakiju.... Meditacija u zalazak sunca ili individualne aktivnosti... Povratak u hotel. Noćenje.

3. Dan   PIRAMIDA SUNCA–TUMULUS–PIRAMIDA ZMAJA–TUNELI RAVNE

Budjenje u cik zore... Odlazak na vrh piramide sunca i meditacija dok sunce izlazi. Na vrhu piramide sunca se nalaze iskopine ( stari grad) o cemu ćemo detaljno objasniti. Sa vrha piramide sunca se vidi cela dolina.. uživaćemo u pogledu, udisati čist vazdu i objasniti energetske fenomene koje se javljaju na vrhu. U podnožju piramide sunca uradićemo jutarnju yogu i proćaskati o iskustvima koje smo osetili tokom meditacije i yoge. Povratak u  hotel na doručak. Kratka pauza. Odlazak na Tumulu – meditacija, disanje, rad sa energijom.  Odlazak u podnožje piramide Zmaja  meditacija, kontemplacija. Deljenje iskustva, sta smo osetili, doziveli prilikom meditacije, disanja, rada sa energijom na Piramidi Zmaja i Tumulusu... Odlazak u tunele Ravne na meditaciju. Odlazak u zelenu kristalnu piramidu gde ćemo uz zvuke predivne relaksirajuće muzike meditirati. Slobodno vreme za individualni obilazak parka i praktikovanje individualnih aktivnosti. Mogućnost organizovanja zajedničke večere..... Povratak u hotel. Noćenje

4. Dan   VISOKO –HRAM MAJKE ZEMLJE-TUNELI RAVNE–ZAVIDOVIĆI– NOVI SAD/BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u podnožje hrama Majke Zemlje…. Odlazak u tunele Ravne ili park Ravne 2. Napuštamo Visoko i idemo u Zavidoviće da vidimo kamene kugle koje se nalazi 3 kilometra severno od mesta.. Park kamenih sfera izgrađen je 2006. godine I glavni cilj zaštita kamenih sfera, promocija i izgradnja parka u turističke svrhe. Danas park svakodnevno posećuju turisti iz celog sveta. Uživaju u meditaciji na kamenim sferama uz prelep prirodni ambijent, ptice cvrkuću dok potok žubori. Već je poznato da kamene sfere emituju veliku količinu pozitivne energije koja izaziva bolji protok energije po celom telu, pozitivno utičući na centralni nervni sistem i šireći ljudsku auru. Iz tog razloga kamene sfere privlače veliki broj posetilaca a Iz tog razloga ćemo ih posetiti I mi….

Polazak za Beograd/ Novi Sad.  Dolazak u  Beograd /Novi Sad u kasnim večernjim časovima. (Kraj usluga)

cena uz vaučer: 69 EUR
AQUA BGD TRAVEL DOO

Čumićevo sokače lok br.138 , 11000 BeogradČumićevo sokače lok br.138, Beograd


Dodatne slike : AQUA BGD TRAVEL DOO

Komentari kupaca