1200 din. za --Anesi anticelulit program--, program za redukciju masnih naslaga, celulita i obima!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1200 din. umesto redovne cene od 2500 din. za Anesi anticelulit program u kozmetičkom salonu Kruna lepote, Vase Pelagića 1, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Obavezno zakazivanje 2 dana unapred na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije,
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09-17h, subotom i nedeljom od 09-15h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2019.
1200 din
Cena pre popusta : 2500 din

Ušteda : 1300 din

Popust : 52 %

Preuzeto : 0 kom

PONUDA JE ISTEKLA

 1200 din. umesto redovne cene od 2500 din. za Anesi anticelulit program u kozmetičkom salonu Kruna lepote, Vase Pelagića 1, Novi Sad!

Celulit je masno tkivo koje se skuplja na tačno određenim delovima tela (bedrima, stražnjici, ponekad oko kolena, stomaku). Dugi niz godina stručnjaci iz oblasti medicine bave se istraživanjem kako i zašto celulit nastaje, pored genetskih faktora tu su i hormoni, kao i nekavlitetna ishrana i način života, slabo kretanje i bavljenje sportskim aktivnostima.

Anesi anticelulit program, program za redukciju masnih naslaga, celulita i obima. Tretman se izvodi u regiji gluteusa i nogu, utrljavanjem aktivnih ampula uz termo pakovanje tela. Završni deo tretmana je ručna anticelulit masaža uz odgovarajuću anticelulit kremu. Tretman traje 45 min. Za postizanje vidljivih rezultata prrporučujrmo od 5 do 10 tretmana. 

 

Kozmetički salon Kruna lepote

Vase Pelagića 1, Novi Sad

____________________________________

  U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

_________________________________


Salon Kruna lepote

Vase Pelagića 1, 21000 Novi Sad



Vase Pelagića 1, Novi Sad


Dodatne slike : Salon Kruna lepote

Komentari kupaca