Pregled specijaliste interne medicine + EKG + UltraZvuk SRCA - Dom Zdravlja-Vizim- Šajkaška 37, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 3490 din. umesto redovne cene od 6000 din. za Pregled specijaliste interne medicine + EKG + UZV srca u Domu zdravlja "Vizim" Šajkaška 37, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezne rezervacije  unapred na brojeve telefona Call centre: 021 2102777 i 011 7857777
  • Radno vreme: pon-pet od 07-20h, subotom 08-18h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno je da otkažete minimum dan ranije, u suprotnom vaš kupon će se smatrati iskorišćenim
  • U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. pošte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
  • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 20.03.2020.
3490 din
Cena pre popusta : 6000 din

Ušteda : 2510 din

Popust : 42 %

Preuzeto : 8 kom

PONUDA JE ISTEKLA

3490 din. umesto redovne cene od 6000 din. za Pregled specijaliste interne medicine + EKG + UZV srca u Domu zdravlja "Vizim" Šajkaška 37, Novi Sad!
  • Pregled specijaliste interne medicine
  • EKG i UZ srca 

Svesni smo toga da je kroz obavljanje preventivnih zdravstvenih pregleda moguće neka oboljenja sprečiti, neka otkriti na vreme danas Vam nudimo internistički pregled sa EKG -om i ultrazvukom srca u Domu zdravlja Vizim po ceni od 3490 din.

Dom zdravlja Vizim je savremeni medicinski sistem koji je sa svojim opštim i specijalističkim ordinacijama spreman da odgovori na sve zahtevenaših pacijenata, a zaposleni Doma zdravlja će učiniti sve da poseta lekaru bude prijatno zadovoljstvo.

Ono što ih izdvaja od ostalih je ne samo kvalitet i ime već i ljubazno osoblje, visoko školovani doktori i medicinske sestre. Dođite i sami se uverite! Njihov cilj je da Vi budete zadovoljni!


 https://www.vizim.co.rs/

 Dom Zdravlja Vizim

Šajkaška 37, Novi Sad

_____________________________

Od svih grupnih kupovina samo kod nas je PostFin besplatan!!!

U saradnji sa Poštama Srbije uveli smo još jedan način plaćanja --PostFin-- samo na šalteru pošte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-
- BEZ PROVIZIJE
- BEZ popunjavanja uplatnice
- VAUČER STIŽE za10 min..

Dom zdravlja

Šajkaška 37, 21000 Novi SadŠajkaška 37, Novi Sad


Dodatne slike : Dom zdravlja

Komentari kupaca